Paris Hilton, decizie disperată! Își caută câinele pierdut, cu clarvăzători. Ce recompensă oferă!

Paris Hilton, 41 de ani, a declarat că „moare de dorul” cățelușei Diamond Baby. Animalul de companie, rasa chihuahua, a dispărut din casa moștenitoarei celebrei familii Hilton.

Recompensă de 10.000 de dolari

Dacă în a doua jumătate a lunii septembrie vedeta a anunțat că a apelat la serviciile unei companii de detectivi particulari, iar săptămânile au trecut fără nici un rezultat, Paris Hilton nu a mai așteptat.

Citește și: Paris Hilton își caută câinele dispărut cu ajutorul unui detectiv

Vedeta a schimbat strategia și a mers mai departe. A anunțat public faptul că oferă o recompensă de 10.000 de dolari și a mers să consulte un grup de clarvăzători, specializați în găsirea animalelor de companie rătăcite, a anunțat TMZ.com Reporterii publicației online au întâlbit-o pe Paris Hilton în aeroportul din Losa Angeles, iar vedeta le-a povestit că datorită clarvăzătorilor a aflat că Diamond Baby este în siguranță, așteptând să fie recuperată.

Vezi și: Paris Hilton și Carter Reum, lună de miere tropicală în Bora Bora. Cum s-au fotografiat

„Diamond Baby a dispărut de săptămâna trecută. Eram la o ședință foto când s-a întâmplat. Noi ne mutăm într-o altă casă, iar unul dintre cei care ne ajută să ne mute lucrurile probabil că a lăsat o ușă deschisă. Familia și prietenii mei m-au ajutat să caut în sus și în jos în întregul meu cartier și au mers din ușă în uşă, dar în zadar. Încă nu am găsit-o. Am angajat un detectiv pentru animale de companie, un dresor de câini, un spiritist al animalelor de companie. O căutăm inclusiv cu ajutorul dronelor. Fac tot ce-mi stă în putere pentru a o recupera.”, a scris Paris pe Instagram, în perioada când a rămas fără câine.

Nu rata nici: Paris Hilton a fugit în deșert să se distreze. Cum a pozat moștenitoarea imperiului Hilton

Apropiații vedetei sunt îngrijorați, întrucât le este teamă ca Paris Hilton să nu devină victima hoților de animale de companie. Pe afișul în care anunță recompensa scrie că suma va fi oferită fără comentarii sau întrebări suplimentare, oferind, astfel, șansa oricui să îi înapoieze animalul de companie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
foto1 ElenaB jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg