Țeapă! Un clujean a împrumutat de la prieteni aproape un milion de euro și a dispărut

Ultima actualizare:

Zeci de persoane din Cluj arată cu degetul către un bărbat care le-a cerut diverse sume de bani cu titlu de împrumut, iar acum au aflat despre el că vrea să plece din țară împreună cu soția. Nimic nelalocul lui, însă nu dă semne că ar avea vreo intenție să le returneze banii acestora. 

Clujeanul le-a cerut cunoștințelor sute de mii de euro  FOTO: Arhivă
Clujeanul le-a cerut cunoștințelor sute de mii de euro FOTO: Arhivă

Clujeanul a reușit să strângă o sumă impresionantă! Aproape un milion de euro! Povestea a început în urmă cu un an și jumătate, când bărbatul a început să ceară diferite sume de bani de la cunoștințe și prieteni, unii chiar foarte apropiați. Toți au mers pe încredere, cunoscându-l ca pe un om normal, care mertită ajutat la nevoie.  

Recent, cineva a aflat că bărbatul și-ar fi făcut pașaport și intenționează să plece din țară, cu tot cu soția, de care a divorțat între timp, cel mai probabil pentru a o feri de eventualele neplăceri sau răspunderi penale. Astfel, unii dintre păgubiți s-au adunat în fața blocului unde acesta locuiește, însă nu au găsit pe nimeni. 

Oamenii i-au dat chiar și 40.000 sau 200.000 de euro

Oamenii spun că individul a avut cel mai bun service auto din Cluj, iar acum a ajuns datornic de sute de mii de euro. Cei înşelaţi au format grupuri speciale pentru a face plângeri la poliţie în speranţa că îşi vor recupera banii. 

Noi avem 20 de oameni înșelați în grup, dar mai sunt și alții. Omul ajunge undeva la 864.000 de euro luați împrumut. Cam atât am apucat noi să documentăm. Eu nu știu cum îi proteștește pe atât de mulți oameni. Pot spune că m-a prostit și pe mine. M-a prins de ziua mea și i-am dat 3000 de euro. Mă suna în continuu. Eram prieteni și după ce i-am dat banii nu am mai dat de el. Eu pot spune că sunt norocos, dar sunt alții care i-au dat 40.000 și alții 200.000 de euro. Nu dorm oamenii noaptea la gândul banilor pierduți.”, a declarat unul dintre cei păcăliţi, conform stiridecluj.ro

Este urmărit peste tot de recuperatori 

Mai multe persoane i-au făcut plângere la poliție, unde au povestit tot ce au pățit. „Acum ne-a spus tuturor că în 28 iulie ne restituie banii, dar toată lumea crede că este o altă țeapă și atunci va dispărea din țară. Este urmărit peste tot de cei care au de recuperat bani. Omul știe foarte bine să vrăjească. Știe să te agațe. Este foarte bun la chestia asta. E pe mână cu concubina, de care a divorțat. El nu are pe numele lui nimic. Are un teren sub sechestru și trei firme îl urmăresc pentru datorii”, spune un alt păgubit.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net