Nu e banc! Un giurgiuvean a vrut să fure 1 milion de euro și s-a ales cu 4 beri

Ultima actualizare:

Nu e nici banc, nici scenariul vreunei comedii tip „Tăntălăul și gogomanul”. Un giurgiuvean chiar a plănuit să jefuiască o locuință și a ajuns să bea berile găsite în frigiderul casei, transmite Antena 3.

Un spărgător de case din Giurgiu a aflat că într-o casă ar exista un seif doldora cu bani. Mai precis, 1 milion de euro! Inima i-a tresărit de bucurie, așa că s-a pus pe treabă și a început să pună la punct planul jafului.

A dat lovitura când casa era pustie

A scanat perimetrul, s-a dotat și, într-o noapte, înainte de finalul lunii iunie, s-a prezentat „la muncă”. Îmbrăcat, parcă, precum Michael Jackson, cu bluză neagră și mănuși albe, spărgătorul a început să „meșterească” geamul casei, după ce s-a asigurat că nu mai era nimeni acasă.

A crezut că a câștigat potul cel mare de la loto, probabil, când a descoperit că în casă chiar exista un seif. Cât de copleșit de emoții și de fantezia unei vieți îmbelșugate o fi fost, doar el știe. Cert este că hoțul nu a avut forța de a smulge seiful sau ușa metalică pentru a se bucura de pradă.

Citește și: Descoperire macabră, la Craiova! Femeie ucisă și îngropată de fostul soț

Probabil că a căutat resurse pentru a prinde mai multă putere, așa că frigiderul casei i-a făcut spărgătorului cu ochiul. Nu a găsit alimente, ci doar patru beri. Măcar erau reci.

Resemnat, a decis să își înece amarul cu puținul găsit prin casă, întristat de planurile care acum păreau atât de îndepărtate. Doar că, surpriză! Spărgătorul s-a trezit cu „musafiri”!

Nu erau proprietarii, ci polițiștii giurgiuveni, care au intrat peste el nu pentru a-i ține companie, ci pentru a pune capăt „calvarului” trăit de hoț. Acesta a intrat pe geam, dar, măcar, a ieșit pe ușă, cu fruntea sus și cătușele pe mâini.

Poliția aflase detaliile jafului

Agenții aflaseră, de fapt, despre planul individului, așa că au decis să îl fileze, întreaga operațiuni fiind supravegheată și înregistrată video. Oamenii legii au alertat și proprietara casei. 

Departe de izul comic al situației penibile, în care spărgătorul a intrat, este atitudinea celor care au procesat cazul. Procurorul care l-a preluat a decis eliberarea sa după 24 de ore de arest, pe motiv că dauna familiei păgubite este prea mică și a dispus un banal control judiciar pentru 60 de zile.

Astfel, proprietara, care este gravidă în 4 luni și are un copil de 3 ani, a avut noroc că a fost alertată de polițiști și, astfel, a evitat o întâlnire cu hoțul în propria casă, moment care s-ar fi putut termina dramatic.

Citește și: Atenție, șaormari! Ucis din cauza maionezei din sandwich, la Subway

Totuși, infractorul va fi trimis în judecată, pedeapsa maximă fiind de 7 ani de închisoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net