Atenție, șaormari! Ucis din cauza maionezei din sandwich, la Subway

Atenție sporită, șaormari, când preparați mâncarea clienților! Binecunoscuta sintagmă „cu de toate” a devenit motiv de crimă, în Atlanta, Statele Unite ale Americii, la un fast-food dintr-un lanț celebru, prezent și în România.

Zilele trecute, Brittany Macon, 26 de ani, o angajată a unui restaurant Subway, din Atlanta, a fost împușcată mortal de un client de 36 de ani, relatează toofab.com

Aparent, ucigașul le-a reproșat angajaților din restaurant că au pus prea multă maioneză în sandwich-ul comandat.

Patronul restaurantului a tras asupra ucigașului

Motivul halucinant l-a determinat pe acesta să scoată o armă de foc și să tragă în angajații din fast-food. Un alt angajat a fost rănit grav, fiul de 5 ani al celei de-a doua victime fiind prezent la fața locului.

Situația a degenerat, patronul restaurantului ripostând, la rândul său cu focuri de armă, însă a ratat ținta, dar l-a pus pe fugă pe atacator.

Citește și: Invenția mult așteptată de toți amatorii de șaorma, gata de lansare

Dacă vă vine să credeți, a spus că a avut prea multă maioneză în sandwich! S-a dezlănțuit iadul. Voi reevalua, alături de asociații mei, situația și vom decide dacă vom continua activitatea, mai ales, în acest cartier”, a declarat Willie Glenn, proprietarul restaurantului Subway.

Situația s-a petrecut într-un moment sensibil în SUA, populația fiind scindată în urma discuțiilor privind regimul de comercializare a armelor de foc, după atacul armat dintr-o școală, din Texas, petrecut în luna mai.

Este un act lipsit de sens. O femeie este decedată și alta e rănită grav. Nu a reușit să rezolve un conflict cu vorba bună, așa că a scos arma și a tras.

Ucigașul a fost arestat

Pur și simplu mă distruge gândul că cineva a îndrăznit să utilizeze o armă de foc asupra altei persoane, din cauza cantității de maioneză dintr-un sandwich”, a declarat, vizibil tulburat, Charles Hampton Jr., adjunctul șefului Poliției din Atlanta.

Citește și: Carnagiul din Texas! 46 de persoane au fost găsite fără suflare într-un TIR

Criminalul a fost arestat, în seara zilei de 28 iunie, urmând să fie judecat pentru mai multe capete de acuzare, după tragedia provocată în restaurantul Subway.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
1 bruce willis jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
Lacul Morii jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg
7 act 1 2col trotineta jpeg
Sake, băutura din haiku jpeg