Carnagiul din Texas! 46 de persoane au fost găsite fără suflare într-un TIR

Aproximativ 46 de persoane au fost găsite fără suflare într-un camion abandonat la ieșirea din San Antonio, Texas, din cauza căldurii extreme. 

Aproximativ 46 de persoane au decedat din cauza condițiilor inumane în care au fost transportați
Aproximativ 46 de persoane au decedat din cauza condițiilor inumane în care au fost transportați

Un reprezentativ al organelor de ordine din Texas a afirmat că 16 persoane, printre care se numără și 4 copii, au fost transportați de urgență la spital. 

Texas e sângeros! Urmărește declarația cu privire la atentatul de la Școala Robb: Matthew McConaughey a vorbit la Casa Albă despre atentatul din Texas

46 de persoane au decedat în Texas

Supraviețuitorii erau „prea fierbinți pentru a fi atinși”, temperatura corpului lor fiind atât de ridicată încât ar fi putut provoca arsuri și unui om ce nu este echipat corespunzător. 

Persoanele ce și-au dat ultima suflare au fost răpuse de către căldura foarte mare ce se afla în camioneta în care erau.

San Antonio se află la aproximativ 250 de kilometri de granița Statelor Unite cu Mexic, fiind un important punct de trecere pentru indivizii ce se ocupă cu traficul de persoane.

Află mai multe și despre prezența lui Meghan Markle în Texas: Meghan Markle, desființată după ce a vizitat locul masacrului din Texas

Traficanții utilizează, în mod general, camionete pentru transportul migranților ilegali, după ce se întâlnesc cu aceștia în zone rurale, foarte sărăcăcioase. 

„Aveau familii… și erau în căutarea unei vieți mai bune”, a declarat Ron Nirenberg, primarul din San Antonio. 

Apelul la numărul de urgență din Statele Unite a ajuns la ora 18:00, după ce a fost raportat un miros puternic ce venea din autocamionul abandonat. Șeful Serviciului de Pompieri din San Antonio, Charles Hood, a declarat reporterilor aflați la fața locului că scena a avut un puternic impact asupra sa.

Nu trebuia să deschidem camioneta și să vedem munți de cadavre. Nimeni nu a venit la muncă imaginându-și așa ceva.”

Acesta a mai amintit că vehiculul, care a fost abandonat de către șofer, nu avea aer condiționat și nu exista niciun strop de apă potabilă. 

La momentul incidentului, temperatura din San Antonio trecea de o zi caniculară din România. Termometrele au arătat aproximativ 39,4 grade Celsius, o temperatură fatală chiar și în condiții normale de transport. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net