Crimă sau accident? Un teleormănean îndrăgostit de o femeie măritată, găsit înecat

Ultima actualizare:

Un sătean găsit mort, dezbrăcat și aflat într-o poziție nefirească, pe malul râului Teleorman, a îngrozit o localitate întreagă. Oamenii se întreabă acum cine se face vinovat de decesul bărbatului.  

Un bărbat a fost găsit înecat în râul Teleorman  FOTO: ilustrativ
Un bărbat a fost găsit înecat în râul Teleorman FOTO: ilustrativ

Descoperirea a fost făcută de doi săteni din Orbeasca de Jos, localitate unde s-a petrecut tragedia. Bărbatula fost găsit cu capul în apă, iar apelul la 112 anunaț întocmai: a fost găsită o persoană înecată în râul Teleorman. Însă, la faţa locului, pompierii l-au descoperit pe bărbat în pielea goală şi cu mai multe contuzii pe corp. 

În doar câteva minute de la anunțul făcut la 112, întreaga zonă a fost împânzită de autorităţi.

Bărbatul dispăruse de acasă duminică dimineață

„Am venit la porumb şi m-am dat pe malul gârlei. Mergem cu băiatul ăsta, prima dată am crezut că e mortăciune (n.r. animal mort), când mi-am dat seama mai bine, am văzut că e om”, spune localnicul care a dat alarma la 112, conform observatornews.ro.

Bărbatul ar fi fost văzut ultima oară de rude duminică dimineaţă. De atunci, au tot încercat să dea de el, însă nu a mai răspuns la telefon. 

Avea semne de violență pe corp 

După ce au adunat toate probele de la fața locului, anchetatorii din Teleorman iau în calcul și varianta unei crime macabre. Poziţia nefirească a corpului, hainele aruncate la mare distanţă, dar şi anumite semne de violenţă de pe corpul bărbatului îi fac pe oamenii legii să nu excludă un omor.

Și localnicii vorbesc despre această varinată. Există voci care susțin că bărbatul găsit mort ar fi avut o idilă cu o femeie căsătorită. Criminaliştii fac acum cercetări mai ample, audiază mai mulți săteni, dar și rude ale victimei, şi verifică şi imaginile de pe camerele de supraveghere aflate în zonă. Oamenii legii speră să adune cât mai multe probe care să-i ducă la elucidarea misterului acestui caz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net