Moarte misterioasă! Copil de 1 an, dat dispărut și găsit înecat într-un pârâu din Vaslui

Ultima actualizare:

Momente cumplite pentru o familie din Fruntișeni, județul Vaslui! Copilul lor de numai 1 an și 2 luni a fost găsit la o jumătate de kilometru distanță de locuință, sub un pod, înecat într-un pârâu. 

Medicii sosiți la fața locului nu au putut să-l mai salveze pe micuț  FOTO : Arhivă
Medicii sosiți la fața locului nu au putut să-l mai salveze pe micuț FOTO : Arhivă

Moartea lui Nicolas este învăluită în mister, iar anchetatorii iau în calcul toate variantele, inclusiv cea a răpirii și uciderii, mai ales că micuțul nu putea să meargă decât de-abușilea.

Toată suflarea din Fruntieni l-a căutat ieri după-amiază pe Nicolas, micuțul de numai 1 ani și două luni, care dispăruse din locuință la nici un sfert de oră de când mama sa l-a culcat într-o cameră și a apoi a ieșit, lăsându-l singur. Alarma s-a dat în jurul orei 17.30, după ce familia îl căutase deja în împrejurimi.  

Găsit mort după trei ore 

Imediat, polițiști, jandarmi, localnici și rude, toți au început să răscolească peste tot. Abia după 3 ore, băiețelul a fost găsit fără viață sub un pod, aflat la 500 de metri de locuință. Trupul copilului zăcea cu faţa în apa unui pârâu.

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze mai bine de o oră, însă fără succes. Nicolas nu a mai putut fi salvat, spre deznădejdea părinților, care nu își pot explica nici acum cum a fost posibil ca micuțul să parcurgă o așa mare distanță, din moment ce nu putea merge încă singur în picioare.  

Anchetatorii au cercetat amănunțit locul unde a fost găsit băiețelul. Foto: captură video
Anchetatorii au cercetat amănunțit locul unde a fost găsit băiețelul. Foto: captură video

„Este ceva de neînțeles! Podul acela este peste un pârâu care este secat! Doar într-un singur loc era un ochișor cu apă și acolo a fost găsit, cu fața în jos! Nimeni nu înțelege cum a ajuns acolo micul Nicolas! Se fac cercetări, va fi făcută și autopsia, vor ieși la iveală cauzele decesului. Dar este păcat de așa un înger să piară într-un mod atât de misterios”, a spus primarul comunei Fruntișeni, Ioan Onel, care a participat și el la căutări, conform vremeanoua.ro

Polițiștii anchetează și o eventuală răpire 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în care se fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut tragicul eveniment. Vor fi luate în calcul toate variantele, inclusiv răpirea și uciderea copilului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net