Moarte misterioasă! Copil de 1 an, dat dispărut și găsit înecat într-un pârâu din Vaslui

Momente cumplite pentru o familie din Fruntișeni, județul Vaslui! Copilul lor de numai 1 an și 2 luni a fost găsit la o jumătate de kilometru distanță de locuință, sub un pod, înecat într-un pârâu. 

sofer ambulanta 550x400 jpeg
Medicii sosiți la fața locului nu au putut să-l mai salveze pe micuț FOTO : Arhivă

Moartea lui Nicolas este învăluită în mister, iar anchetatorii iau în calcul toate variantele, inclusiv cea a răpirii și uciderii, mai ales că micuțul nu putea să meargă decât de-abușilea.

Toată suflarea din Fruntieni l-a căutat ieri după-amiază pe Nicolas, micuțul de numai 1 ani și două luni, care dispăruse din locuință la nici un sfert de oră de când mama sa l-a culcat într-o cameră și a apoi a ieșit, lăsându-l singur. Alarma s-a dat în jurul orei 17.30, după ce familia îl căutase deja în împrejurimi.  

Găsit mort după trei ore 

Imediat, polițiști, jandarmi, localnici și rude, toți au început să răscolească peste tot. Abia după 3 ore, băiețelul a fost găsit fără viață sub un pod, aflat la 500 de metri de locuință. Trupul copilului zăcea cu faţa în apa unui pârâu.

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze mai bine de o oră, însă fără succes. Nicolas nu a mai putut fi salvat, spre deznădejdea părinților, care nu își pot explica nici acum cum a fost posibil ca micuțul să parcurgă o așa mare distanță, din moment ce nu putea merge încă singur în picioare.  

image
Anchetatorii au cercetat amănunțit locul unde a fost găsit băiețelul. Foto: captură video

„Este ceva de neînțeles! Podul acela este peste un pârâu care este secat! Doar într-un singur loc era un ochișor cu apă și acolo a fost găsit, cu fața în jos! Nimeni nu înțelege cum a ajuns acolo micul Nicolas! Se fac cercetări, va fi făcută și autopsia, vor ieși la iveală cauzele decesului. Dar este păcat de așa un înger să piară într-un mod atât de misterios”, a spus primarul comunei Fruntișeni, Ioan Onel, care a participat și el la căutări, conform vremeanoua.ro

Polițiștii anchetează și o eventuală răpire 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în care se fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut tragicul eveniment. Vor fi luate în calcul toate variantele, inclusiv răpirea și uciderea copilului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Politia Hunedoara  Foto Daniel Guță jpg
telefon imagine ilustrativa foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati