Tânără ucisă în Bihor. El e suspectul dat în urmărire

Cadavrul unei tinere de 30 de ani a fost identificat pe un câmp, miercuri, 25 mai, în zona unei stații părăsite de alimentare cu combustibil, din localitatea Aleșd, pe drumul spre Oradea.

bone ferenc criminal cluj jpg
Bone Ferenc este suspectul principal în cazul crimei din Bihor. Foto: Facebook

Anchetatorii au identificat-o pe Beata Molnar, despre care se știa că a plecat luni, 23 mai, alături de iubitul ei, Bone Ferenc, 43 de ani, într-o mică excursie în zona localității Răchițele din Cluj.

Suspectul are un trecut violent

Poliția a fost alertată, întrucât tânăra nu a mai putut fi contactată de cunoscuți. Aceștia îi cunoșteau trecutul lui Bone Ferenc, condamnat cu suspendar pentru că își bătuse o fostă iubită cu bestialitate în plină stradă, în Cluj.

bone ferenc masina criminal cluj jpg
Mașina suspectului este căutată, de asemenea, de polițiști. Foto: Stiri de Cluj

Din păcate, temerile acestora s-au adeverit, Beata Molnar fiind găsită fără suflare și, conform unor surse ale publicației Știri de Cluj, cu o leziune în zona capului.

Citește și: Copil mort și ascuns în coteț de tată pentru a-i încasa alocația

Bone Ferenc este principalul suspect al crimei. Anchetatorii au ținut cont de două elemente cheie atunci când au demarat urmărirea acestuia. Suspectul are un trecut violent și mașina sa a fost identificată pe mai multe camere de supraveghere în ipostaze care îl incriminează.

stanga
dreapta
molnar beata crima cluj jpg
bone ferenc criminal cluj 2 jpg
bone ferenc masina criminal cluj jpg
bone ferenc criminal cluj jpg

Pe camerele de supraveghere de pe traseul urmat de Bone Ferenc și Beata Molnar pot fi văzuți amândoi în mașină, apoi, suspectul apare pe drumul de întoarcere singur. Mai mult, mașina sa a fost surprinsă staționând timp de câteva ore în zona unde a fost descoperit cadavrul.

Cadavrul era ascuns printre gunoaie

Corpul a fost acoperit cu saci negri și cu frunze și crengi uscate, într-o zonă acoperită de cantități mari. De altfel, exact imaginile de pe camerele de supraveghere l-au dat de gol pe suspect și au dus la descoperirea cadavrului, care era camuflat foarte bine în zona plină de reziduuri.

Citește și: Au fost prinși criminalii italianului găsit carbonizat în Măgurele

Povestea celor doi este halucinantă. Bone Ferenc fusese profesor de film, în cadrul Universității Sapienția, din Cluj. A fost demis, după episodul violent din trecut și Beata Molnar i-a suplinit acestuia postul. Între cei doi s-a înfiripat o relație, tânăra ucisă încercând să îi reabiliteze acestuia imaginea printre colegii universitari.

Se crede că a fugit în Ungaria

Cine îl poate identifica pe Bone Ferenc sau mașina acestuia, înmatriculată AR – 51 – LAC, este rugat să sune de urgență la 112 și să ofere detalii pentru reținerea suspectului. Există banuieli că acesta ar fi fugit, deja, în Ungaria.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Smartphone Apple iPhone 13 FOTO Shutterstock
pahare   nunta   wine g2eb1bccbb 1280 jpg
viorel hrebenciuc jpeg
Kate Middleton şi Prinţul William
sf cuv sisoe cel mare sf mc lucia din roma 148107 jpg
woman 2566854 1920 jpg