Au fost prinși criminalii italianului găsit carbonizat în Măgurele

Crimă pasională în cazul italianului găsit carbonizat într-o mașină în Măgurele! Omul de afaceri a fost ucis de soțul femeii cu care avea o relație, într-un acces de gelozie al acestuia. Omorul a avut loc în Ferentari, apoi cei doi au dus cadavrul tranșat în locul unde a și fost găsit. 

image
Carmen și Valentin, cei doi criminali ai italianului găsit incendiat în Măgurele FOTO: gandul.ro

Amănunte teribile ies la iveală odată cu decoperirea autorilor omorului de la Măgurele, Ilfov. Bărbatul ucis este un italian care venise în România în urmă cu zece ani și se apucase de afaceri. Mauro Donato Gadda (63 de ani) era divorțat, avea doi copii rămași în Italia, iar în țara noastră deținea o firmă de filtrare apă și contracte cu mai multe primării din țară. El locuia singur într-o vilă din Mihăileşti, Giurgiu. 

image
Italianul Mauro Donato Gadda se afla de zece ani în România FOTO: observatornews.ro

În ziua fatidică, a fost chemat în București, de iubita sa, Carmen (23 de ani), o femeie căsătorită, cu doi copii. A mers în apartamentul acesteia din cartierul Ferentari, dar aici se afla și soțul.

Se pare că Valentin (27 de ani) aflase de aventura femeii și îi ceruse să se despartă de italian, însă amorezul nu ar fi acceptat ideea. În timpul discuțiilor, soțul încornorat a avut un acces de gelozie și i-a dat un pumn italianului. Acesta a căzut, s-a lovit cu capul de ciment și a rămas fără suflare. 

Au tăiat cadavrul în două pentru că nu încăpea în portbagaj 

Când și-au dat seama ce grozăvie au făcut, cei doi și-au făcut repede un plan pe care l-au crezut perfect. Au tăiat cadavrul în două, pentru că altfel nu încăpea în portbagajul mașinii victimei, și au plecat la Măgurele, unde au incendiat autoturismul, o Dacia Logan din 2017. 

S-au întors acasă și au curățat orice urmă care ar fi putut să-i incrimieze. Au spălat până și cimentul din fața casei, potrivit gandul.ro. Nu s-au impacientat nici după ce au văzut cazul mediatizat la televizor, erau convinși că nu vor fi recunoscuți pe filmările camerelor video din zonă. Însă, anchetatorii le-au năruit toate speranțele. I-au luat marți seară la audieri și i-au și reținut.  

Criminalul are un istoric violent

Valentin este un bărbat foarte violent. Potrvit anchetatorilor, soția sa, Carmen, a cerut și obținut două ordine de protecie împotriva lui: unul în 2019 și celălalt în 2020. Judecătorii au decis atunci că el trebuie să stea departe de soția lui, acuzându-l de violență conjugală.

În 2019, Valentin a fost judecat într-un alt dosar de pentru violență în familie după ce și-ar fi agresat cei doi copii. Atunci, însă, el a fost condamnat la 1 an și jumătate de închisoare cu suspendare pentru ultraj. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock