O româncă și-a plătit amantul ca să-i ucidă soţul italian. Care a fost deznodământul

Ultima actualizare:

O româncă de 32 de ani a plănuit luni întregi să îşi ucidă soţul, un italian de 64 de ani, ca să poată rămâne cu amantul. În final, iubitul l-a ucis pe soţ, iar acum cei doi amorezi vor înfunda puşcăria pentru mulţi ani.

Mario Monaco era cu 32 de ani mai în vârstă decât Nicoleta
Mario Monaco era cu 32 de ani mai în vârstă decât Nicoleta

Curtea de Apel Galaţi a condamnat-o definitiv pe Nicoleta Postolici (32 ani) la 20 de ani de închisoare pentru instigare la omor calificat, o pedeapsă similară fiind aplicată şi amantului său, George Andrei Huţănaşu (22 de ani), pentru omor calificat. Cei doi au mai avut un complice, Adrian Bogdan Chirvăsuţă (22 de ani), care a primit 10 ani de închisoare tot pentru omor calificat. Decizia instanţei a fost pronunţată la 3 martie.

Femeia a făcut tot posibilul ca să scape de soţ 

Nicoleta Postolici şi Mario Monaco, un italian de 64 de ani, erau împreună de 12 ani, de când ea avea 19 ani. Potrivit anchetatorilor, citaţi de Adevarul.ro, italianul încasase în 2011 de la o societate de asigurări peste 100.000 de euro şi nu mai avea nevoie să muncească nici o zi. După aproximativ un an s-a căsătorit cu Nicoleta, dar cei doi au convenit pentru regimul separaţiei de bunuri.

După cum spun vecinii, lucrurile au început să o ia razna între cei doi în vara anului 2019, când Nicoleta Postolici şi-a făcut un amant de 21 de ani în localitatea ei natală Buciumeni, Galaţi, unde locuia de ceva timp cu italianul. Din acel moment, femeia a făcut tot ce a fost posibil ca să scape de soţ pentru a rămâne cu amantul.

Nu îl mai suport pe ăsta (n.r. Mario Monaco). Vreau să scap de el”, îi spunea femeia tânărului de 21 de ani cu care se iubea. La un moment dat, toată lumea din sat ştia că Nicoleta Postolici voia să scape de soţul ei, dar nimeni nu părea dispus să comită crima, chiar dacă ea le promitea sume între 2.500 şi 7.000 de lei.

Cei doi s-au căsătorit în 2012
Cei doi s-au căsătorit în 2012

În cele din urmă, amantul său de 21 de ani, George Andrei Huţănaşu, şi un alt bărbat, Adrian Bogdan Chirvăsuţă, au fost de acord să îl omoare pe italian pentru 2.500 de lei. În ziua fatidică, pe 30.12.2019, Nicoleta Postolici a creat un adevărat scenariu ce avea să ducă la moartea partenerului său de viaţă. Timp de luni de zile, femeia încercase să acrediteze ideea în sat că este bătută de soţul ei, deşi nu avea niciodată urme de violenţă pe corp.

Criminalii au fost plătiți cu 2.500 de lei

În ziua crimei, Nicoleta Postolici şi-a provocat soţul să o lovească, intrând într-un conflict cu el. Bărbatul era băut bine şi a tras-o mai întâi de păr, iar apoi a lovit-o cu pumnul în zona nasului şi a tâmplei. Tânăra a fugit imediat la părinţii ei pentru a-şi asigura alibiul, după ce în prealabil şi-a anunţat amantul şi pe complicele lui că soţul ei este singur acasă şi e beat.

Cei doi au dat buzna peste italian şi l-au bătut cu pumnii şi picioarele, iar apoi i-au înfipt o ţeavă metalică în cap şi l-au lăsat într-o baltă de sânge. Nicoleta Postolici a revenit acasă şi a anunţat Ambulanţa, dar rănile soţului ei erau prea grave, astfel că a murit la spital. În seara aceleiaşi zile, criminalii şi-au primit răsplata, cei 2.500 de lei promişi de Nicoleta Postolici. Nu s-au bucurat de bani nici măcar o zi. Poliţiştii i-au ridicat pe amândoi de la domiciliu, iar asupra lor au găsit şi banii. Ulterior, a fost reţinută şi Nicoleta Postolici. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net