A sunat la Poliție crezând că are un hoț în casă. Surpriză: era amantul soției!

Ultima actualizare:

    Trei mașini de poliție au venit la adresa indicată de proprietarul care a surprins ”hoțul”Foto: informatia-zilei.ro
Trei mașini de poliție au venit la adresa indicată de proprietarul care a surprins ”hoțul”Foto: informatia-zilei.ro

Întors acasă mai devreme decât era așteptat, un tânăr din Satu Mare a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. Înainte să bage cheia în ușă apartamentului, a auzit zgomote din interior. Convins că nu are cine să fie acasă la el la acea oră, tânărul a alertat Poliția.

A cerut ajutorul oamenilor legii când din casa lui a auzit voci zgomote, știind că nu are cine să fie atunci, acasă. A așteptat în fața ușii aparamentului venirea polițiștilor, având convingerea că va da peste un hoț și că-l va lua ca din oală. Într-adevăr, în locuința tânărului era un bărbat necunoscut, dar nu venise la furat, așa cum a crezut proprietarul în vârstă de 33 de ani. 

Trei maşini de Poliţie au intervenit la apelul omului, pe strada Someşului, din Cartierul Micro 17, scrie presasm.ro. Polițiști au descins în locuința indicată și au găsit intrusul: un tânăr în vârstă de 35 de ani. Prins în apartament şi interogat la faţa locului, acesta a mărturisit că nu venise să fure nimic, dar că era acolo pentru soţia tânărului care anunţase Poliţia. Era amantul femeii, și ea prezentă în locuință.  

Toți trei au fost duși la sediul Poliției pentru identificare şi declaraţii. Însă, înainte de audieri, chiar în fața secției, spiritele s-au încins și cei doi bărbați, soțul și amantul, s-au luat la bătaie.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru violare de domiciliu dar şi pentru violenţe, după bătaia celor doi, din faţa sediului Poliției. 

Citește și: 

Amantul a sărit de la etajul 3, după ce soțul femeii cu care se iubea i-a surprins în pat. Care e starea lui

Jaf demn de filmele de la Hollywood în Capitală! Un hoț a intrat în locuință coborând cu frânghia de pe acoperișul blocului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
image
actualitate.net
image
actualitate.net