Cine era, de fapt, femeia ucisă și incendiată în Giurgiu! Soțul ei, un bărbat arab

Ultima actualizare:

    Fata ucisă și incendiată la marginea unui drum din apropierea localității Ghimpați, în Giurgiu, a fost identificată de anchetatoriFoto: stirileprotv.ro
Fata ucisă și incendiată la marginea unui drum din apropierea localității Ghimpați, în Giurgiu, a fost identificată de anchetatoriFoto: stirileprotv.ro

Femeia ucisă și incendiată la marginea unui drum din apropierea localității Ghimpați, în Giurgiu, a fost identificată de anchetatori. Victima este o femeie în vârstă de 32 de ani din Ilfov. Aceasta avea doi copii și era căsătorită.

Procurorii de la Parchetul Giurgiu fac mai multe audieri și încearcă să stabilească un cerc de suspecți. Victima a fost identificată științific. Identificarea cadavrului cu identitate necunoscută a fost făcută cu ajutorul polițiștilor criminaliști și medicului legist responsabil de caz, prin probele papilare recoltate cu ocazia necropsiei care au condus la identificarea victimei prin examinarea în baza de date AFIS a Institutului Național de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Victima este Mihaela-Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, domiciliată în Orașul Buftea, județul Ilfov, potrivit stirileprotv.ro.  Polițiștii au găsit-o în baza de date, după ce a fost obținută o amprentă. Este vorba despre o persoană care a avut probleme cu poliția în străinătate.

Polițiștii au descins într-o locuință din Pantelimon, unde aceasta a locuit mult timp cu fostul ei concubin, însă acolo au aflat că bărbatul, un cetățean arab, era plecat din România de cinci luni.

Ascunsă într-un geamantan și incendiată

Un bărbat a sunat și a anunțat că pe câmpul dintre localitățile Valea Plopilor și Ghimpați arde un cadavru. Tânăra a fost carbonizată în proporție de 90%, însă criminaliștii au reușit să determine câteva lucruri foarte importante. Femeia era dezbrăcată atunci când i s-a dat foc. Nu avea asupra ei acte sau bijuterii. Femeia a fost ucisă cu două ore înainte să fie abandonată în valiză. De asemenea, s-a stabilit că victima prezenta fractură sternală și costală, iar decesul a avut loc ca urmare a șocului traumatic și hemoragic, în contextul politraumatismului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net