Gelozie dusă la extrem: Tânără de 28 de ani, ucisă de concubin cu mai multe lovituri de cuţit

Ultima actualizare:

    FOTO: adevarul.ro
FOTO: adevarul.ro

Numai gândul că iubita îl înşeală îi dădea fiori reci unui bărbat din Giurgiu. Marţi, în urma unei crize de gelozie, a pus mâna pe cuţit şi l-a înfipt de mai multe ori în femie, până când aceasta şi-a dat ultima suflare.

Crima s-a produs marţi, 2 iunie, în localitatea Herăşti, judeţul Giurgiu. O rudă de-a victimei a auzit strigăte disperate din locuinţa în care se aflau cei doi şi a sunat la 112, anunţând că o femeie este agresată. Din nefericire, până ce au ajus oamenii legii, tragedia se produsese.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, bănuia de ceva vreme că cea pe care o iubea îl înşeală. S-a întâlnit cu femeia în vârstă de 28 de ani şi a început să-i reproşeze temerile sale. De aici şi până la un scandal monstru nu a fost decât un pas.

În plină criză de gelozie, individul a pus mâna pe un cuţit şi l-a înfipt în corpul iubitei de mai multe ori şi nu s-a oprit decât atunci când aceasta nu mai respira.

„În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de către poliţişti, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din comuna Valea Dragului, care se deplasa pe DJ 401, în apropierea localităţii Herăşti”, transmite IPJ Giurgiu, citat de adevarul.ro. Bărbatul a declarat în faţa oamenilor legii că şi-a ucis concubina pe motiv de gelozie.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu. „Bărbatul a fost reţinut pentru 24 pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, urmând ca în cursul zilei de miercuri sa fie prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă”, spun poliţiştii.

Citeşte şi:

Fată de 18 ani din Baia Mare, găsită moartă! Iubitul tinerei a fost prins când încerca să iasă din țară

Și-a strangulat iubita, medic rezident, după ce a crezut că l-a infectat cu coronavirus

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net