Descoperire macabră, la Craiova! Femeie ucisă și îngropată de fostul soț

Ultima actualizare:

Polițiștii din Craiova au avut parte de o descoperire macabră, vineri, 1 iulie, când au descoperit cadavrul îngropat al unei femei.

Fiul victimei a reclamat dispariția acesteia, chiar vineri, 1 iulie, Albișoru Silvia fiind văzută în viață ultima data anul trecut. Acest detaliu a stârnit imediat suspiciuni, așa că anchetatorilor nu le-a luat foarte mult să descopere secretul sinistru din spatele dispariției.

Ucigașul, prins în timp record

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la sfârşitul lunii aprilie 2021, în locuinţa comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soţ, agresiuni ce au condus la decesul acesteia.

Ulterior, trupul femeii ar fi fost transportat în comuna Şimnicu de Sus unde ar fi fost îngropat. În noaptea de 1 - 2 iulie(n.r. anul 2022), în comuna Şimnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de 2 metri a fost găsit cadravrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere", au precizat reprezentanții Poliției, citați de Adevărul.

Citește și: Atenție, șaormari! Ucis din cauza maionezei din sandwich, la Subway

Sub coordonarea unui procuror criminalist a fost constituită o echipă complexă de cercetare formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Secţiei 3 Poliţie Craiova şi Serviciul Criminalistic. Aceștia au reușit, în timp record să soluționeze cazul.

Suspectul, chiar fostul soț al femeii, din municipiul Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj.

trebuia să plece la muncă, în Italia

Fiul victimei le-a povestit anchetatorilor care au preluat cazul că mama sa ar fi trebuit să fie la muncă, în Italia. A fost ultima informație primită de acesta, el știind că femeia plecase. În zadar a încercat să ia legătura cu aceasta, întrucât victima nu mai apucase să părăsească România.

Ctește și: A fost prins suspectul de crimă din Bihor. Incredibil unde se ascundea!

A fst întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie", a anunţat, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Dolj.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net