A fost prins suspectul de crimă din Bihor. Incredibil unde se ascundea!

Ultima actualizare:

Bone Ferenc, 43 de ani, a fost săltat de autorități, dintr-un loc neașteptat. Suspectul din cazul crimei din Bihor era ascuns într-un vagon de marfă, al unui tren tras de ceva timp pe o linie de cale ferată din Oradea.

Odată reținut, acesta a recunoscut fapta și ar fi spus că și-a ucis iubita din gelozie. 

Bone Ferenc, în momentul arestării. Sursa foto: Ziua de Cluj

Joi, 26 mai, după lăsarea întunericului, Bone Ferenc a fost săltat de mascați din parcarea unui bloc, în urma unei operațiuni de filaj, atent organizată de autorități.

S-a ascuns într-un vagon de marfă

Aparent, un orădean, din cartierul Valența, ar fi recunoscut mașina suspectului și ar fi anunțat Poliția, care i-a luat acestuia urma. Cert este că autoritățile au găsit mașina parcată și în interior obiecte personale ale victimei.

Citește și: Tânără ucisă în Bihor. El e suspectul dat în urmărire

Bone Ferenc abandonase autoturismul și stătea ascuns în vagonul unui tren de marfă, tras pe o linie din apropiere. Fiind vorba despre un individ cu un trecut violent, autoritățile au abordat în mod prudent situația.

A picat direct în plasa polițiștilor

Așa că au ținut zona sub observație și când Ferenc a ieșit să își facă nevoile, într-o parcare, după lăsarea întunericului, a fost înhățat de mascați și dus la audieri.

Bone a fost dat în urmărire, după ce cadavrul iubitei sale, Beata Molnar, 30 de ani, a fost descoperit, ascuns pe un câmp și acoperit cu saci de gunoi și vegetație uscată, totul camuflat printre tone de gunoi depozitat pe câmp.

Suspectul a luat o decizie riscantă, atunci când a ales să își abandoneze mașina în respectiva zonă. Cartierul Valența este o zonă cu un renume nu tocmai bun, printre orădeni, zona fiind cunoscută pentru faptul că este monitorizată de Poliție.

„A fost o alegere ciudată și se bănuiește că ar fi vrut să riște pentru a sta ascuns în tren și să fugă, clandestin, peste graniță. E doar o bănuială. Altfel, a picat direct în plasa Poliției, zona fiind monitorizată atent”, a declarat pentru Click o sursă care a dorit păstrarea anonimatului.

Bone Ferenc le-ar fi spus anchetatorilor că i-ar fi cerut iubitei să rămână alături de el până la finalul vieții în localitatea montană vizitată. Pentru că ar fi fost refuzat el a strâns-o de gât.

Detalii sinistre, după momentul crimei

Detaliile sunt absolut sinistre. Se pare că ucigașul ar fi petrecut câteva zile alături de cadavrul fetei și ar fi decis să scape de corpul inert în momentul în care a apărut mirosul produs de procesul de putrefacție.

Cadavrul tinerei de 30 de ani a fost identificat pe un câmp, miercuri, 25 mai, în zona unei stații părăsite de alimentare cu combustibil, din localitatea Aleșd, pe drumul spre Oradea.

Anchetatorii au identificat-o pe Beata Molnar, despre care se știa că a plecat luni, 23 mai, alături de iubitul ei, Bone Ferenc, 43 de ani, într-o mică excursie în zona localității Răchițele din Cluj.

Suspectul are un trecut violent

Poliția a fost alertată, întrucât tânăra nu a mai putut fi contactată de cunoscuți. Aceștia îi cunoșteau trecutul lui Bone Ferenc, condamnat cu suspendare pentru că își bătuse o fostă iubită cu bestialitate în plină stradă, în Cluj.

Bone Ferenc a devenit principalul suspect al crimei. Anchetatorii au ținut cont de două elemente cheie atunci când au demarat urmărirea acestuia.

Suspectul are un trecut violent și mașina sa a fost identificată în imaginile surprinse de mai multe camere de supraveghere, în ipostaze incriminatorii.

Citește și: O tânără de 21 de ani, din Vaslui, și-a înjunghiat mortal soțul

Pe camerele de supraveghere de pe traseul urmat de Bone Ferenc și Beata Molnar pot fi văzuți amândoi în mașină, apoi, suspectul apare pe drumul de întoarcere singur.

Mai mult, mașina sa a fost surprinsă staționând timp de câteva ore în zona unde a fost descoperit cadavrul. După ce a scăpat de cadavru, acesta s-ar fi dus să ia masa.

„Epidemie” de crime în Bihor

Poliția din Oradea rămâne în alertă, întrucât, ieri, înainte ca Bone Ferenc să fie reținut, un alt cadavru a fost descoperit în orașul. Cadavrul unui tânăr, de aproximativ 20 de ani, a fost descoperit joi, 26 mai, pe șoseaua de centură a municipiului Oradea.

Victima prezintă urme de violenţă la nivelul trunchiului. Se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de omor", a declarat pentru Bihoreanul, procuroarea Miriam Mihai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net