Cum a fost păcălit un român în Grecia! „M-am trezit cu o gaură de 1.000 de euro”

Ultima actualizare:

Pericolul e la toate colțurile! O nouă metodă de țeapă continuă să facă victime în Grecia, mulți dintre ei fiind români. „Trebuia să plătesc 120€ și m-am trezit cu o gaură de 1.000”, a povestit un român.

Cum a fost păcălit un român în Grecia!
Cum a fost păcălit un român în Grecia!

Un român a hotărât să facă publică o întâmplare oribilă, care i-a transformat concediul dintr-o ocazie de relaxare, într-una de stres și nervozitate absolută!

Litoralul Grecesc este printre locațiile preferate ale românilor în sezonul cald, tocmai datorită condițiilor excepționale pe care acesta le oferă. Acum însă, se pare că siguranța nu mai este una dintre ele.

Sigur te interesează: Ce lucruri n-ar lua românii în vacanța din Grecia? „Nu puneți în bagaj soacra!”

O metodă de fraudă a luat amploare, iar mulți români au căzut pradă acesteia. Românul care și-a împărtășit experința pe Facebook, pe un grup foarte popular.

Vezi și: Halucinant! Unde ajung mașinile românilor, furate din Grecia?

Un român trage un semnal de alarmă. Povestae îi vizează pe cei care închiriază bărci în Grecia

„În cazul în care vreți să închiriați bărci cu motor, să fiți atenți la următoarele: când iei barcă, omul îți pune în față un contract standard, pe care nu-l citești, evident. În acel contract e stipulat cât trebuie să plătești pentru fiecare daună adusă bărcii, dar, mai ales, e scris că trebuie să plătești 100€ pentru fiecare zi în care barcă e în reparații.

Am pățit-o azi, am bulit elicea unei bărci. Ei spun că nu au piesele, că trebuie să le comande și orice comandă în Grecia durează 7 zile. Am verificat, așa e, la soarele ăsta orice mizerie comanzi online, aici vine după 7 zile (nu vă mai enervați la reclamele livratorilor români, aparent sunt speed of light).

Trebuia să plătesc 120€ și m-am trezit cu o gaură de 1.000, asta după negocieri serioase, de la 1400. Sfat - căutați pe net cât costă piesă, pe o elice mi-au cerut 250€, pe un site din Constanța am găsit-o la 90. Ajută la negociere”, a scris bărbatul pe pagina de facebook Vacante in Grecia: info utile, conform Antena 3.

Află: De ce grecii nu fac limonadă când e plin de lămâi? Explicațiile te vor lăsa fără cuvinte

Din păcate, acest incident nu este unul izolat. Mai mulți români s-au plâns de probleme asemănătoare, unde au fost taxați excesiv pentru daune minimale.

„Am făcut cunoștință cu meltenismul neaoș românesc”

Un alt compatriot a avut de comentat experiența sa pe meleagurile Grecești și, din păcate, din nou au apărut inconveniente, însă de data asta provocate de alți români.

Românul nostru a relatat cum a fost martor la un comportament grotesc, și la un „limbaj de mahala” venit din partea altor români.

Acțiunea se petrece pe plaja din Skala Potamia, iar bucureșteanul care relatează evenimentul povestește cum ceilalți conaționali foloseau mai multe cuvinte jignitoare și lipsite de maniere în timp ce manifestau un comportament gălăgios, lucru care l-a determinat pe nefericitul martor să își caute alt loc pe plajă.

„Și era așa frumoasă ziua! Ce păcat!” a fost concluzia bucureșteanului care a povestit întâmplarea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net