Țeapă cu locuri de parcare la Primăria Sectorului 1! Cât de mare e înșelăciunea

Mai mulți dezvoltatori imobiliari juridici și fizici au fost luați cu asalt azi dimineață, de polițiști și jandarmi, într-un dosar de înșelăciune cu locuri de parcare. 

Dezvoltatorii imobiliari au declarat în acte mai multe locuri de parcare  FOTO: Arhivă
Dezvoltatorii imobiliari au declarat în acte mai multe locuri de parcare FOTO: Arhivă

Peste 50 de percheziții au avut loc în București, Dâmbovița și Prahova într-un dosar în care mai mulţi dezvoltatori imobiliari sunt acuzaţi că au declarat, în mod fals, la recepţia unor clădiri, mai multe locuri de parcare decât cele existente. 

În acest mod, dezvoltatorii au reușit să creeze un prejudiciu de aproximativ 2 milioane euro unei instituții publice din Capitală. Potrivit unor surse juridice, este vorba despre Primăria Sectorului 1.  

51 de percheziții și mai multe mandate de aducere 

Dosarul de înșelăciune este în cercetare la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Astăzi, au fost efectuate 51 de percheziţii domiciliare și au fost puse în aplicare mai multe mandate de aducere. 

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai mulţi dezvoltatori imobiliari, persoane fizice şi juridice, ar fi prejudiciat o instituţie publică, prin faptul că la momentul recepţiei clădirilor ar fi prezentat împrejurarea nereală că au realizat mai multe locuri de parcare, decât cele existente în fapt, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 2 milioane euro”, precizează Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 

Potrivit Administrației Domeniului Public Sector 1, în anul 2022, pentru un loc de parcare în această zonă a Capitalei, o persoană scoate din buzunar între 300 și 600 de lei, după cum urmează: zona A - 600 lei, zona B - 500 lei, zona C - 400 lei, zona D - 300 lei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net