Antonia, surprinză inedită pentru Alex Velea! Unde și-a petrecut artistul ziua de naștere?

Ultima actualizare:

Antonia l-a surprins într-un mod cu totul inedit pe Alex Velea de ziua sa de naștere! Cei doi au petrecut într-un mod extrem de romantic și luxos. Click! îți spune unde au fost și ce au făcut.

Alex Velea a împlinit 39 de ani și a petrecut cu Antonia în Dubai / foto: arhiva personală
Alex Velea a împlinit 39 de ani și a petrecut cu Antonia în Dubai / foto: arhiva personală

Alex Velea și Antonia sunt unul dintre cele mai iubite cupluri, iar în cei peste zece ani de relație au demonstrat că au o legătură solidă și că formează o echipa fantastică, atât în muncă, cât și în viața de familie.

Ca rod al iubirii lor s-au născut doi copii, despre care Alex Velea declara în urmă cu ceva timp pentru Click! că le vor călca pe urme în ceea ce privește alegerea unei cariere artistice. „Fiecare părinte crede că odrasla lui este foarte talentată și specială. Ce am crescut noi, ce am născut noi credem că o să ne urmeze", spunea Alex Velea.

Încă de la lansare, artistul a reușit să se mențină mereu în top-uri, viața sa profesională fiind mai plină de proiecte, fie că este vorba despre muzică, fie de actorie. De altfel, şi Antonia este foarte ocupată, cu fel şi fel de activităţi. Totuși, deși cariera le ocupă destul de mult timp, cei doi reușesc să găsească și momente de relaxare pe care le petrec împreună. Pe lângă vacanțele pe care le fac singuri, cei doi aleg să se relaxeze și alături de copiii lor.

„Garantat, viața mea personală contează foarte mult și aia e primordială. Familia mea, copiii mei, nevasta mea, părinții mei contează mai mult decât muzica, decât orice. Iubesc muzica dar nu se compară cu familia mea. Nu am cum să pun lucrurile astea în balanță niciodată", spunea Alex Velea, pentru Click!

Alex Velea a împlinit 39 de ani!

Sâmbătă, 13 mai, Alex Velea a împlinit 39 de ani, motiv pentru care a ales să își sărbătorească ziua de naștere într-o destinație de lux alături de frumoasa lui soție. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în Dubai, unde s-au cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri, Palazzo Versace Hotel.

Acolo, Antonia i-a pregătit un tort-surpriză, cu logo-ul brand-ului preferat, Versace, dar şi un mic tablou cu el. A aranjat toate acestea pe o măsuță și a ornat totul cu zeci de petale de trandafir și cu baloane.

O noapte de cazare în acest hotel pornește de la 300 de euro, conform site-ului Booking, dar având în vedere că cei doi au închiriat un apartament luxos, cu o vedere de vis, costurile au fost, probabil, mult mai mari. Consideră că a meritat, căci au petrecut de minune, după cum au arătat și fanilor, pe rețelele sociale.

Antonia: „I love you so much!”

Antonia a publicat această fotografie cu Alex Velea și i-a făcut o urare / foto: arhiva personală
Antonia a publicat această fotografie cu Alex Velea și i-a făcut o urare / foto: arhiva personală

După ce au tăiat tortul, cei doi s-au relaxat la piscina de lux a hotelului. De ziua sa, Alex Velea a primit foarte multe mesaje de la fani și colaboratori. Și din partea soției a primit o urare publică: Antonia a publicat și ea o poză cu ei doi, alături de mesajul Happyyyyy birthdayyyyyyy, Alex Velea❤️❤️❤️❤️ I love you so much!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net