Alex Velea, într-o ipostază-șoc. „Viața mea este un film”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Toată lumea îl știe pe cântărețul Alex Velea, însă puțini îl știu și ca actor. Deși are la activ câteva filme pentru marele ecrane, de la "Nașa", la "Selfie" sau "Zăpadă, Ceai și Dragoste". Iar acum solistul are din nou proiecte în aceeași zonă, la fel cum și Antonia, partenera sa, a primit roluri în filme, cel mai nou lansat luni, 20 martie, "Haita de acțiune".

Alex Velea la premiera filmului ”Haita de acțiune”/ foto instagram
Alex Velea la premiera filmului ”Haita de acțiune”/ foto instagram

Zilele trecute am aflat că Alex Velea (38 de ani) nu doar ne încântă cu piesele sale, pe care multe dintre ele le și compune, dar mai are timp să joace și în filme. Am aflat că joacă în "Tigru", unde este coleg cu Paul Ipate, și că va continua și povestea din "Zăpadă, Ceai și Dragoste". Și pentru că este modest, lui Alex nu prea îi place să vorbească despre proiectele sale și cu greu am reușit să „stoarcem” de la el ceva informații, în exclusivitate, despre filmul care va avea premieră în septembrie, anul acesta.

Click!: Aud că pe lângă piesele pe care le compui și le cânți faci și film. Joci în "Tigru" și mai ai și alte proiecte.

Alex Velea: Sincer, nu-mi place să vorbesc despre proiectele mele, să o facă alții.

Ești și actor, ai multe proiecte...

Așa e, am avut multe. Însă toate aceste proiecte sunt într-o fază incipientă. Mi-ar plăcea să am timp să și studiez mai mult ca să nu dezamăgesc. Vreau să fac bine ceea ce fac. În copilăria mea am studiat estradă, înainte de a începe cu muzică. Adică îmbinarea mai multor elemente - actorie, să cânți și să dansezi, să le poți face pe toate așa cum trebuie.

Alex Velea joaca în filmul „Tigru”
Alex Velea joaca în filmul „Tigru”

Ne pregătești noi piese cu Golden Boy Society? Mai ai artiști noi?

Sigur să am piese noi, lucrez cu aceeași băieți, dar și cu Nicolae a lui Guță. Am mai multe piese pe care le pregătesc de lansare.

Mi se pare sau nu mai lansezi săptămânal piese, așa cum o făceai...

Lansez, însă doar de la mine.

Faci o mulțime de lucruri, mai ai timp și pentru voi, pentru Antonia sau pentru tine?

Garantat, viața mea personală contează foarte mult și aia e primordială. Familia mea, copiii mei, nevasta mea, părinții mei contează mai mult decât muzica, decât orice. Iubesc muzica dar nu se compară cu familia mea. Nu am cum să pun lucrurile astea în balanță niciodată.

Alex Velea în „Tigru”
Alex Velea în „Tigru”

Cei mici sunt și ei talentați ca voi?

Fiecare părinte crede că odrasla lui este foarte talentată și specială. Ce am crescut noi, ce am născut noi credem că o să ne urmeze.

Și anul asta va fi plin pentru tine...

Toți anii din urmă au fost plini, de când m-am lansat au fost plini. Nu vreau să epatez, nu vreau să vorbesc mai mult decât trebuie, fiecare în lumea asta vrea să spună că el a făcut și ce a făcut. Toți ani de când m-am lansat au fost plini și am făcut lucruri importante, notabile.

Antonia și Alex Velea/ arhivă personală
Antonia și Alex Velea/ arhivă personală

De ce ești în continuare atât de modest și nu-ți place să vorbești despre proiectele tale...

Așa este normal să fiu. Și când ești cel mai bun trebuie să fii modest. Dacă nu-ți păstrezi modestia o să cazi în derizoriu. O să ajungi de râsul oamenilor. Că până la urmă ce fac eu este meserie. Nu e nimeni mai special decât aproapele nostru. E o meserie care este mai la vedere și Dumnezeu mi-a dat celebritatea pe care trebuie să o interpretezi cum trebuie. Dacă nu, ești penibil. Sunt multe superstaruri penibile.

Faci muzică și de film?

Nu, dar viață mea este un film!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net