Traumele frumoasei Antoania: „Mi-au spus: Eşti proastă, nu ştii să vorbeşti”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vă întrebaţi de ce o vedeţi foarte rar pe Antonia oferind interviuri înregistrate? Fie că este invitată de televiziuni sau de posturi de radio, ori, mai nou, în podcasturi, solista refuză, mai ales dacă aceste chemări presupun ca ea să vorbească mai mult. Dacă trebuie să cânte, e cu plăcere... Dar atunci când se pune problema să vorbească... Antonia dă un pas înapoi. Şi asta din cauză că are o traumă legată de criticile dure referitoare la accentul ei american şi la stâlcirea cuvintelor...

S-a lansat în muzică în România în 2009, dar a cunoscut repede succesul internațional
S-a lansat în muzică în România în 2009, dar a cunoscut repede succesul internațional

Citește și: Antonia, ipostaze hilare pe social-media! Adio, imagine de divă! Nu ai văzut-o niciodată așa

Antonia (33 de ani) a avut un moment de vulnerabilitate şi confesiune şi s-a adresat deschis fanilor pe Instagram despre lucrurile care o fac fericită, dar şi despre clipele în care nu a simţit că aparţine nici unei lumi, nici celei din România, nici celei din Statele Unite ale Americii, unde a locuit aproape 12 ani.

Artista a spus fanilor că adesea este criticată pentru faptul că se adresează în limba engleză pe Instagram şi că este greşit, pentru că este româncă.

Iată și: Alex Velea, „cel mai fericit dintre pământeni!”: «Fereşte-te de treaba asta»

În martie intră în cinematografe filmul „Haita de acțiune”
În martie intră în cinematografe filmul „Haita de acțiune”

Însă artista recunoaşte cu modestie că, deşi nu este cel mai mare artist internaţional, are destul de mulţi fani din alte ţări din lume şi că doreşte să li se adreseze şi lor, dar şi prietenilor ei din Las Vegas şi din Utah cu care ţine legătura.

Mai vezi și: Cum se înțelege Antonia cu părinții lui Alex Velea? Vedeta oferă detalii despre nuntă

Antonia: „În engleză îmi e mai uşor, în limba română mă blochez”

Antonia admite că s-a simţit o străină în State, dar şi în România, atunci când a revenit, pentru că îi era greu să se exprime în limba română, deşi înţelegea ce i se spune.

„Am multe de spus şi mi-aş dori să mă exprim mai des, dar e evident că în engleză îmi este cel mai uşor. În limba română însă mă blochez, de aceea nu vreau să merg la tv, în podcasturi, simt că nu mă voi exprima corect, mă ia anxietatea, devin timidă.

Această reacţie vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum «eşti proastă, nu ştii să vorbeşti». De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înţeleagă o va face, cine vrea doar să haterească, tot o va face.”, a mărturisit Antonia, pentru Click!.

Trebuie să vezi: Antonia, imagini provocatoare alături de o altă femeie!

În ceea ce priveşte muzica, solista spune că se bucură de toată susţinerea fanilor, dar simte că uneori nu îşi găseşte locul, este o luptă continuă de a-şi găsi direcţia muzicală potrivită şi de a-şi consolida poziţia în industria muzicală din România, dar şi de a-şi face un loc în industria muzicală internaţională.

Începutul lui 2023 aduce primul single al anului pentru Antonia şi prima ei colaborare cu Florian Rus, pentru melodia „Dududum”.

Antonia este una dintre solistele care urcă pe scenă în ținute foarte îndrăznețe
Antonia este una dintre solistele care urcă pe scenă în ținute foarte îndrăznețe

Cu un sound atractiv, modern, şi versuri care prezintă o poveste de dragoste intensă, piesa a fost compusă de EMAA, Bastien, Florian Rus, muzică de EMAA, Bastien, Quick, Florian Rus, iar producţia Quick.

Vezi și: Alex Velea, adevărul despre relaţia cu Maya, fiica Antoniei: „Nu sunt tatăl natural...”

În martie apare în cinema, în comedia «Haita de acţiune»

De asemenea, noul an aduce artistei şi un rol important pe marile ecrane. În curând o vom putea urmări în filmul „Haita de acţiune”, o comedie scrisă şi regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista va juca rol de poliţistă alături de actorii Matei Dima (BRomania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac şi Alex Delea.

Mai citește și: Antonia, reacție neașteptată pe internet! Cum i-a răspuns unui «hater»

S-a logodit cu Alex Velea după 8 ani de iubire

Născută la 12 aprilie 1989, în București, Antonia Clara Iacobescu s-a lansat în muzică în anul 2009, prin colaborarea cu producătorul Tom Boxer pentru melodia ce a avut mare succes chiar și pe plan internațional, „Morena”.

De atunci, Antonia a cântat hit după hit. Deși era în România atunci când a debutat, mare parte din viață o petrecuse în Statele Unite ale Americii, unde s-a mutat cu familia de la 5 ani.

A copilărit în Utah și a început să cânte de la 10 ani, iar cultura americană i-a influențat mereu nu doar accentul în care vorbește limba natală, româna, ci și stilul muzical.

Interesant și: Antonia și Alex Velea, apariție ultra modernă la un eveniment din Capitală

image

Liceul l-a absolvit în orașul Las Vegas din statul Nevada, apoi a început să facă modelling și a participat, ca manechin, la sute de ședințe foto organizate de agenții americane importante, precum Lenz și Ford Models.

În 2013, și-a lansat și propria linie de îmbrăcăminte, Moja, iar în România a revenit cu familia când avea 18 ani.

Antonia s-a căsătorit în 2011 cu omul de afaceri italian Vincenzo Castellano, cu care are o fetiță, Maya Rosario Castellano (12 ani și jumătate.

Citește și: Interviu exclusiv de ziua Antoniei! Artista și Alex Velea au anulat planurile de nuntă!

Cei doi s-au despărțit în 2013, apoi artista a început o relație cu cântărețul român Alex Velea (38 de ani), cu care are doi copii, Dominic (născut la 27 decembrie 2014) și Akim (născut la 7 decembrie 2016). După opt ani de iubire, cei doi și-au anunțat logodna în iulie 2021.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net