La ce vârsta și-a pierdut virginitatea Alex Velea. Până la 19 ani a avut 50 de femei: „Eram înnebunit”

Ultima actualizare:

Formează unul dintre cele mai deschise cupluri din România, iar amândoi sunt gata mereu să spună totul despre aspectele intime din viața lor. Este vorba de nimeni alții decât Alex Velea și Antonia!

Deși nu multe vedete au curajul să vorbească, public, despre viața lor intimă, acest lucru nu se aplică și la Alex Velea și Antonia.

Până la 19 ani, Velea a avut 50 de femei!

Se spune că atunci când ești bărbat și te lauzi cu cuceririle din dormitor, îți mai scade puțin din bărbăție. Cu toate acestea, Alex Velea este o persoană publică și un artist extrem de apreciat, care nu s-a stresat niciodată cu privire la gura lumii.

Acum ceva timp, în cadrul unui interviu, iubitul Antoniei mărturisea că a avut nici mai mult, nici mai puțin de 50 de femei, până la vârsta de 19 ani. Și mai șocant este faptul că artistul și-a început viața amoroasă la numai 16 ani, căci era „înnebunit” după sex și își dorea să experimenteze cât mai multe lucruri.

De asemenea, cel mai bizar loc în care a făcut sex Alex Velea a fost, atenție, curtea școlii!

„Pe la 18-20 de ani, eram înnebunit să fiu cu cât mai multe fete. Cred că am făcut sex cu peste 50! Dar eram un copil, nu voiam o relaţie stabilă sau o familie! Cel mai ciudat loc unde am făcut sex a fost curtea şcolii”, a spus Alex Velea, în urmă cu mai mult timp. 

Alex Velea
Alex Velea

La fel de lipsită de inhibiții și mereu să spună totul fix așa cum este, Antonia a vorbit și ea despre partidele de sex dintre ea și Alex Velea. Artista susține că, atunci când are orgasm scoate sunete de... animal!

Nu rata - Zannidache aruncă bomba! Adevărul despre relația cu Alex Velea

„Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri (n.r. - unde se excită cel mai rău). Nu prea am folosit la viaţa mea (n.red. – jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.red. – scoate sunete când are orgasm). Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, a spus și Antonia, despre partidele de amor fierbinți în compania lui Alex Velea. 

Alex Velea și Antonia formează un cuplu extrem de sudat

Deși povestea lor de iubire a venit ca un fulger în showbizul românesc și nimeni nu se aștepta să fie chiar pe bune, Alex Velea și Antonia chiar au demonstrat contrariul. În momentele în care făceau publică relația, numeroși răutăcioși spuneau că legătura amoroasă dintre ei nu va fi nici trainică, nici fericită.

După mai bine de 7 ani, Alex Velea și Antonia încă formează un cuplu, iar cei care îi văd zi de zi susțin că sunt adevărate comori. Dacă unor persoane publice le place să epateze și să fie mereu în centrul atenției, în ultima perioadă bună de timp, cei doi nu au fost implicați în niciun scandal și cu atât mai puțin în vreunul cu tentă sexuală sau scandaloasă. Își cresc liniștiți cei trei copii și se bucură de tot ce le oferă viața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net