Antonia dă din casă! Cât de gelos este, de fapt, Alex Velea: „Am fost pe mâini bune!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este considerată cea mai sexy solistă și femeie din România, dar a fost „luată” de 11 ani de Alex Velea! Antonia spune că nu mai are secrete în relația sa cu Alex Velea. Nici cântărețul nu mai e gelos deloc pe cea care urmează să-i devină soție, asta în ciuda faptului că bărbații roiesc în jurul ei.

După ce a pus voci în câteva animații pentru copii și a avut câteva roluri secundare în pelicule precum „Selfie 69” sau în „Teambuilding”, frumoasa Antonia (33 de ani) a pus mâna pe rolul de sexy polițistă în pelicula produsă de BRomania, alias Matei Dima, „Haita de acțiune”.

Cântăreața Antonia a fost aleasă să o joace pe Oli, o polițistă frumoasă de pică, sătulă însă de misoginismul din România. La filmări, Anotnia a fost înconjurată mai mult de bărbați, actori cunoscuți și șarmanți, de la care cântăreața a luat lecții prețioase. Partenerul ei Alex Velea nu a fost, însă, gelos!

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Sunt împreună de 11 ani, au împreună doi băieți și vor să-și unească destinele în viitorul apropiat.

Antonia, cum ai primit rolul din „Haita de acțiune”? Ai avut emoții la filmări?

Eu sunt puțin emotivă și am zis că nu o să fac față. Totuși, e un rol principal. Mi-a fost teamă,recunosc, dar a fost o provocare pentru mine. Mă bucur că am acceptat pentru că a fost o experiență super tare.

Antonia: "Eu și Alex avem încredere unul în altul!"

Filmul ăsta va bate "Teambuiding"?

Se tot compară filmele, dar nu ar trebui pentru că sunt total alte subiecte dezbătute. Sper să placă pentru că noi am depus foarte mult efort, am avut foarte multă chimie între noi.

Cea mai fumoasă amintire de la filmări care este?

Sunt multe amintiri frumoase. În ultima zi, însă, atunci când am filmat am plâns, pentru că  mi-a părut foarte rău. După ce am terminat filmul, atunci când mă trezeam dimineața, simțeam că era ceva lipsă în viața mea, era ceva gol.

Cine te-a ales în rolul polițistei?

Domnul Bro și Vali Dobrogeanu, scenaristul, s-au gândit la mine, ei au avut viziunea. Nu m-am gândit niciodată că o să ajung să joc într-un film cu niște oameni atât de talentați. Alex Bogdan mai ales m-a făcut să râd, a fost antrenorul meu de actorie. Mi-a dat lecții, am fost fericită alături de ei.

Alex Velea nu a fost gelos cu atâția bărbați bine în preajma ta?

Alex e un bărbat care are multă încredere în el, dar și în mine. Deja avem 11 ani împreună, avem încredere unul în celălat. Plus că Alexandru se cunoaște cu toți cei de la filmare, nu avem secrete. Gelozie nu există. Ar fi culmea să mai fie gelos, după 11 ani! Am fost pe mâini bune!

Ce fac cei mici?

Copiii cresc, ca toți copiii.

I-ai vedea polițiști?

Nu! Doamne ferește! Ai mei sunt deja aritiști toți, cântăreți îi fac. Momentan toți mă moștenesc. Dar, poate cine știe, copiii se pot schimba, trec prin perioade specifice vârstei.

Antonia și Alex Velea formează o familie fericită de 11 ani Sursa: Instagram
Antonia și Alex Velea formează o familie fericită de 11 ani Sursa: Instagram

Când fac nunta Antonia și Alex Velea?

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de peste 10 ani și au împreună doi băieței, Dominic, născut la 27 decembrie 2014, și Akim, născut la 7 decembrie 2016. Antonia mai are o fiică, Maya Rosario Castellano, care e născută pe 28 august 2010.

Antonia și Alex nu au apucat, însă, să facă nici până acum nunta. Procesul de divorț al Antoniei de italianul Vincenzo Castellano a durat ani de zile. Acesta a fost și motivul pentru care cei doi cântăreți nu au mers la altar încă.

Procesul s-a încheiat până la urmă, iar Velea i-a și oferit iubitei sale inelul de logodnă. Acum urmează și nunta!

Am avut o dată programată, dar istovitoare în același timp. Încă nu am stabilit, pentru că am avut amândoi orarul destul de aglomerat și am încercat să-i facem față.

În curând sper că o voi vedea pe Antonia în rochia de mireasă. Nu știu dacă până la sfârșitul anului, dar veți afla cu siguranță”, a mărturisit, recent, Alex Velea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg