Antonia a „încins” din nou tot internetul: „Vestitele poze «problemă» care oripilează pudicul Instagram”

Faimoasă atât în România, cât și pe plan internațional, frumoasa cântăreață Antonia, în vârstă de doar 33 de ani, a pus pe jar internetul, cu ultima ei postare de pe Instagram. Arista spune că dorește să își exprime „feminitatea interioară”.

Antonia a „încins” din nou internetul. Foto: colaj/Instagram
Antonia a „încins” din nou internetul. Foto: colaj/Instagram

Deși este mamă a trei copii și se confruntă cu programul hectic care este obișnuit pentru fiecare artist de calibrul ei, Antonia a arătat că se poate lăuda în continuare cu un fizic de invidiat. Pe deasupra, artista nu se sfiește să se laude cu fizicul ei, pozele postate de aceasta pe Instagram arătând că este la fel de frumoasă ca întotdeauna.

Faimoasa artistă a postat recent pe Instagram o serie de poze incendiare, ce au atras aprecieri de la urmăritorii acesteia pe rețeaua de socializare.

Antonia a descris pozele ca dorind să reprezinte „feminitatea interioară” a acesteia, dar „nu ca ceva ce o definesc.”

Antonia, imagini provocatoare pe Instagram

Postarea Antoniei a „încins” internetul. Peste 100 de mii de aprecieri a primit artista pentru pozele provocatoare. 

Din păcate, nu toți fanii au fost impresionați de imagini. Unii dintre ei au lăsat chiar comentarii destul de dure. „Sunt curios ce vor spune băieții tăi când vor crește și ce comentarii vor lăsa la poze de acest gen”, a scris un internaut.

„Antonia ești frumoasă, dar la o vârstă trebuie să ți cont și de.... există o linie socială și am pretenții la tine”, a precizat o altă persoană.

Codin Maticiuc, comentariu amuzant la postarea Antoniei

Făcând referire la mai multe comentarii negative la postarea Antoniei, actorul din serialul „Clanul”, Codin Maticiuc, a avut o reacție simpatică.

Amuzat de unele reacții negative din comentariile primite de către Antonia, Codin Maticiuc a precizat că artista „acceptă comentarii de hate doar de la donatorii prin sms pentru #spitalepublicedinbaniprivati.”

Acesta a făcut aluzie la proiectul pe care îl conduce, proiect ce are ca scop renovarea și modernizarea spitalelor din România cu cele mai noi aparate.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net