Antonia, mai goală ca niciodată, de ziua ei! A mușcat din tort și a lăsat la vedere aproape tot

Ultima actualizare:

Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 34 de ani, vârstă care a venit la pachet cu o colecție de fotografii sexy, menite să încingă imaginația internauților. Alex Velea, la rândul lui, a avut grijă să o surprindă cu o serie de cadouri minunate.

Antonia sărbătorindu-și ziua de naștere. FOTO: Colaj Click!
Antonia sărbătorindu-și ziua de naștere. FOTO: Colaj Click!

Artista pare că a profitat din plin de această zi semnificativă, postând pe Instagram fotografii menite să întărească zicala potrivit căreia ,,vârsta e doar un număr”. Cântăreața și-a început ziua cum nu se putea mai bine, înconjurată de cei dragi, dar și de cadourile primite din partea lui Alex Velea: două genți. 

Antonia, mai sexy ca niciodată! Fotografiile care au încins Instagramul 

Comunitatea de pe Instagram a Antoniei este destul de extinsă, motiv pentru care vedeta are grijă să își încânte urmăritorii nu doar cu noutăți și evenimente din viața sa, ci și cu cele mai reușite și mai sexy pictoriale foto. 

Ziua ei de naștere nu a putut trece neînsemnată, astfel că îndrăgita cântăreață și-a lăsat imaginația să zburde, totul concretizându-se într-o serie de fotografii incendiare.

Acoperindu-și zona bustului cu un bolero roz bombon, purtând doar lenjerie intimă, Antonia savurează tortul aniversar într-o manieră puțin... obraznică!

În doar două ore postarea cântăreței a adunat zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii în care internauții nu doar că-i transmit cele mai bune gânduri cu ocazia zilei sale de naștere, ci și cele mai savuroase complimente. 

Surpriză de zile mari pentru Antonia! Cum a surprins-o Alex Velea 

Cel mai încântător cadou pentru artistă nu au fost cele două genți primite cadou din partea bărbatului iubit, ci mai degrabă prezența celor mai importante ființe: Maya - fiica pe care o are în urma mariajului cu italianul Vicenzo Castellano, cât și cei doi băieți ai cuplului, Dominic și Akim. 

Alex Velea a pregătit o cină specială și s-a asigurat că mama copiilor lui va avea parte de o zi de naștere de neuitat, înconjurată de ceea ce iubește mai mult pe lumea asta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net