Ce etnie are, de fapt, Alex Velea. Multe s-au spus despre asta, puține au fost adevărate!

Cu siguranță mulți oameni se întreabă ce etnie au vedetele noastre. Unele recunosc fără niciun pic de rușine, altele se feresc să dea detalii. Un lucru este cert: aceste informații nu pot rămâne un mister la nesfârșit! Alex Velea, căci despre el vom vorbi astăzi, este un artist asumat și extrem de sincer. Tocmai de aceea, nu s-a ferit niciodată să-și recunoască etnia. 

Alex Velea este de etnie romă
Alex Velea este de etnie romă

Ce etnie are Alex Velea

De când cu pandemia, mai mulți artiști și influenceri de la noi și-au găsit un mare hobby: podcasturile. 

Gojira l-a invitat, acum ceva timp, pe Jador în podcastul său, iar acolo, artistul care a colaborat cu Alex Velea a fost uimit să afle că, de fapt, iubitul Antoniei este de etnie romă.

„Este, tată. Punem poză una lângă alta. Pe bune. Vorbim despre Alex în absența lui. E greșeala mea. A zis la mine în podcast că e țigan, în măsura în care e și român”, a spus Gojira, în timp ce Jador a rămas mut de uimire atunci când a auzit că Alex Velea este de etnie romă. 

Ce vedete mai sunt de etnie romă

Printre vedetele de etnie romă de la noi din țară se numără și Nicole Cherry. Artista a recunoscut că mama ei are aceste rădăcini, iar tatăl său este român 100%. Chiar dacă poate altor persoane publice le este rușine să-și recunoască etnia, pentru Nicole a fost mereu un motiv de mândrie.

„Există şi oameni de etnie romă care sunt foarte talentați. Nu trebuie să discriminăm. Mama mea este de etnie romă şi tatăl meu român. Atât mama, cât şi tatăl meu chiar dacă au etnii diferite, nu contează. Eu mă mândresc şi consider că sunt specială prin asta. Nu văd nimic rău în asta”, a Nicole Cherry, acum ceva timp, în cadrul unui interviu. 

De asemenea, și Connect-R este de etnie romă și este tare mândru de acest aspect.

„Sunt ţigan şi mă mândresc cu asta!”, spunea Connect-R în timpul unui interviu.

image
image
image
image
image
image
hollywood sign 1598473 1280 jpg
becali jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Monica Bârlădeanu și fratele ei, Petru  Foto Facebook
9 ion ion tiriac si sorana cirstea jpg jpeg
Simona Halep, Getty Images jpg