Antonia, gafă monumentală! Dovada că nu prea a trecut pe la orele de limba franceză

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară a comis o gafă de zile mari. În timp ce se află în Franța, împreună cu Alex Velea, Antonia a postat o serie de imagini pe contul său de Instagram, în dreptul cărora a lăsat și o descriere în limba franceză, ce-i drept, scrisă greșit. 

Antonia, una dintre cele mai iubite cântărețe / foto: Instagram
Antonia, una dintre cele mai iubite cântărețe / foto: Instagram

De-a lungul anilor, Antonia s-a remarcat prin prisma talentului și frumuseții sale. A devenit mult mai cunoscută în ochii celor de acasă după ce a început o relație cu Alex Velea, și el un artist renumit, împreună cu care are doi băieți minunați. Acum, ei se află în Franța, de unde cântăreața a postat mai multe fotografii. 

Antonia, greșeală în descrierea fotografiilor 

Frumoasa șatenă obișnuiește să-și țină fanii la curent cu fiecare zi din viața ei. Aflată pe meleaguri străine, în Franța, Antonia a făcut o greșeală atunci când și-a salutat urmăritorii în limba franceză. 

În dreptul postării de pe Instagram a transmis următorul mesaj: „Bon jour! Oui! Oui! 🇫🇷🥐”, unde putem observa că salutul franțuzesc a fost scris despreunat, ci nu în formă corectă: „Bonjour!”

Antonia, ironizată pentru că nu stăpânește limba română 

Născută în România și crescută în SUA încă de mic copil, la revenirea în țară Antonia nu mai stăpânește atât de bine limba română, fapt pentru care a ajuns să fie aspru criticată, mai ales că obișnuiește să se exprime și în limba engleză. 

Acest lucru a stârnit un vad de critici și opinii răutăcioase la adresa ei, care au adus-o în punctul în care să nu-și mai dorească apariții publice. Mai mult decât atât, în trecut, Antonia mărturisea că a fost afectată de faptul că mulți râdeau de ea și făceau mișto, motiv pentru care a ales să stea ferită de răutăți o bună bucată de vreme.

„Câteodată sunt tristă sau mă simt frustrată pentru că am multe lucruri de spus. Dacă pot să mă exprim așa cum mă simt mai confortabil, adică în engleză, pot să vorbesc ore-n șir. Dacă merg aici la emisiuni, podcasturi sau interviuri și vorbesc în română, tind să mă închid, nu am nimic de spus, devin timidă, am anxietate, pur și simplu îngheț și nu mai am mare lucru de spus. Mă frustrează pentru că mi-aș dori să fiu exact așa cum sunt eu. Mare parte din asta vine din traume.

Știu că sună dramatic, dar nu știu cum să explic altfel, pentru că în trecut mulți au râs de mine pentru că nu știam să vorbesc bine românește. Îmi spuneau: 'Ești proastă, ești doar frumoasă, dar nu ai nimic în cap, nici nu știi să vorbești corect'. Toate astea m-au făcut extrem de nesigură, îmi e teamă că o să fac greșeli. De multe ori mă gândesc că, cine vrea să înțeleagă, o va face, cine vrea să mă urască, o să o facă. Asta m-a determinat să nu mai vreau să mai apar în public. Am vrut doar să vă spun lucrurile astea la care mă gândesc destul de mult", a povestit Antonia pe InstaStory, acum ceva timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net