Motivul pentru care Sânziana Buruiana nu își dă copiii la o școală privată: „Îmi doresc ca pe viitor...”

#Exclusiv Click!

De ieri pentru toți prichindeii sună clopoțelul…inclusiv și pentru cele două fetițe ale Sânzianei Buruiana, Izabela (7 ani) și Antonia (doi ani și jumătate) care au început școala și grădinița. Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit de ce nu și-a dat fetele la o unitate de învățământ privată.

„Le-am îmbrăcat în uniformă tip Barbie, în prima zi de școală și grădiniță. Ceva mai atipic. Colegii nu zic nimic, sunt obișnuiți să fie mereu o apariție, doar seamănă cu mine. Și rechizitele și ghiozdănelele sunt la fel cu Barbie. Eu și soțul meu am optat pentru o școală și o grădiniță de stat. Susțin învățământul de stat!

Îmi doresc ca pe viitor, când o să crească, să meargă să facă facultatea sau masterul în străinătate. În rest, nu! Acum să dau fetele la o școală particulară mi se par bani irosiți aiurea pentru că cine vrea să învețe, învață oriunde”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Fetele vor învățământ de stat

Sânziana Buruiană se laudă cu faptul că fetițele sale gândesc foarte matur.

„Școala unde merge Iza este la fel de frumoasă ca la privat. Chiar Izabela mi-a spus că ea nu vrea o școală foarte pompoasă cu basme și prințese pentru că nu mai este un copil. Este o fetiță matură pentru vârsta ei. Sincer, prefer să dau banii pe alte activități. Mulți se laudă cu sume imense date, pe astfel de școli, pentru ce? Doar să se poarte cineva frumos cu ei? Sincer nu cred că învață mai mult ca la stat. Copilul învață oriunde dacă vrea să învețe la fel. Și dacă nu vrea să învețe poți să plătești oricât”, a conchis pentru Click! Sânziana Buruiană.

Click! spune

Sânziana Buruiană (38 de ani) este căsătorită, din 2015, cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Au împreună două fetițe, Izabela, de șapte anișori, și Antonia, născută în octombrie 2020.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net