Sânziana Buruiană, aroganță supremă. Gestul pe care l-a făcut, din dorința de a semăna cât mai mult cu Barbie: „Vreau ca în viitorul apropiat să..”

#Exclusiv Click!

Sânziana Buruiană (39 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară! Pasionată de fashion, mai exact de ultimele tendințe în materie de modă, vedeta și-a vopsit autoturismul în culoarea roz, având în vedere că acum circulă un „virus”, la nivel național, și anume cel al lui....BARBIE.

Contactată de Click!, Sânzi ne-a mărturisit că nu își dorește să se oprească aici în ceea ce privește culoarea roz...vrea chiar să îți vopsească casa în culoarea roz, iar dorințele nu se opresc aici.

„Mi-am vopsit, recent, mașina în culoarea roz. Vreau ca în viitorul apropiat să îmi vopsesc și casa în roz, plus că îmi doresc să fac și evenimente care să fie toate roz pentru copii. Vreau să fie totul BARBIE! Acum trebuie să fac rost de totul roz și să mă apuc de treabă.

La evenimentele pe care doresc să le organizez, vreau ca totul să fie roz pentru fetițe. Și mă gândeam ca petrecerile pentru ele să fie la spa cu hălățele roz. Pe lângă asta, îmi doresc să fac și ateliere de creație, să facă fetițele păpuși Barbie tot roz. De asemenea, ele vor fi duse la locație cu mașina, tot roz. Așa am în plan în viitorul apropiat. Acum sper să îmi iasă”, a declarat, Sânziana Buruiană, pentru Click!

Click! spune

Sânziana Buruiană este căsătorită cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Cei doi au o căsnicie pe care o țin departe de lumina reflectoarelor. Împreună au devenit părinții a două fete cu care se mândresc nespus. Primii ani după ce Iza, fiica cea mare, a venit pe lume, Sânziana s-a dedicat creșterii micuței și a renunțat la aparițiile cu care ne obișnuise. A revenit pe micile ecrane în România, apărând în cadrul unu reality show,  iar apoi a primit o ofertă din partea vecinilor unguri pe care a acceptat-o pentru o perioadă de timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net