Sânziana Buruiană se face organizatoare de petreceri pentru persoanele divorțate! Uite cum o să fie

#Exclusiv Click!

Sânziana Buruiană (37 de ani) nu se lasă cu una cu două! Fosta asistentă tv dorește să vină pe piață cu o idee inovativă! Sânzi își dorește să organizeze petreceri, în perioada următoare, pentru persoanele care au divorțat. Contactată de Click!, vedeta ne-a povestit în detaliu despre ce este vorba.

Se pare că, divorțurile din ultima perioadă din showbiz-ul românesc, au reprezentat o adevărată sursă de inspirație pentru Sânziana Buruiană! Fosta asistentă de televiziune ne-a mărturisit că, împreună cu o prietenă de-a sa, își doresc ca, în viitorul apropiat, să înceapă o serie se evenimente dedicate persoanelor care au ales să divorțeze.

„În ultima vreme am văzut că sunt foarte multe divorțuri în showbiz, și vreau, împreună cu prietena mea, Andreea Costache, să organizăm petreceri de divorț. Dacă până acum erau doar botezurile și nunțile în prim-plan, acum eu zic că, persoanele care se separă, să sărbătorească eliberarea cum se cuvine de cei care divorțează”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Sânziana Buruiană, planul proiectului

Blondina și-a prezentat ideea de afacere, dar și modalitățile prin care își propune să sară în ajutorul celor proaspăt divorțați.

„Mă gândeam să fie o transformare pentru o persoană proaspătă divorțată. Ca de exemplu o schimbare de look, de stil vestimentar, de ce nu? Plus să i se îndeplinească un vis, persoanei respective, pe care nu putea să-l realizeze în timpul căsătoriei sau nu avea voie să îl facă. De genul, cum ar fi să fie model pentru o zi sau să facă o ședință foto, sau să fie pe scenă într-o prezentare de modă, sau o petrecere la spa cu prietenele. Scopul este acela de la ieși din depresie dacă a avut parte de un divorț dureros sau să sărbătorească, dacă decizia separării i-a aparținut”, a conchis Sânziana Buruiană pentru Click!

Divorțuri în showbiz

În ultima perioadă, tot mai multe cupluri din showbiz-ul românesc și-au spus „adio”. Cel mai recent a fost cel dintre Dinu și Deea Maxer, separarea producându-se după aproape două decenii de conviețuit împreună și doi copii frumoși.

De asemenea, tot anul acesta, s-a aflat și faptul că, actorul Andrei Aradits, a divorțat după 17 ani de căsnicie de partenera sa de viață, iar între ei nu mai există cale de împăcare.

Click! spune

Sânziana Buruiană este căsătorită din anul 2015 cu fostul fotbalist de la Concordia Chiajna, Nicolae Zuluf. Cei doi formează o familie frumoasă și discretă din showbiz-ul românesc. Vedeta este o mamă foarte protectoare și implicată în educația celor două micuțe pe care le are. Sânziana încearcă să le includă, în ultima perioadă, pe Antonia și Izabela, în tot felul de activități artistice pentru a se dezvolta în acest domeniu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net