Fiica Sânzianei Buruiană se lansează în muzică! Uite cu cine cântă prima piesă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

„Are mama o fetiță cât un ghemotoc, are mama o fetiță frumușică foc” sunt două versuri celebre dintr-o melodie care i se potrivesc de minune Sânzianei Buruiană (37 de ani). Vedeta este mândră din cale afară de fiica sa cea mare, Izabela (7 ani) care urmează să lanseze mâine, chiar de Ziua Îndrăgostiților, prima sa melodie.

Fiica cea mare a Sânzianei Buruiană își dorește să dea lovitura în industria muzicală! Micuța talentată împreună cu puștiul Nikolas Ghiorghiu vor lansa mâine, chiar de Ziua Îndrăgostiților, o piesă, în colaborare, care speră să fie pe placul tuturor. Sânzi și soțul său, Nicolae Zuluf (34 de ani) sunt mândri din cale afară de fiica lor, mai ales când văd cât de mare a crescut și ce frumos se dezvoltă îngerașul lor și pe plan profesional.

„Noi de mică am introdus-o în lumea artistică. A fost la diferite prezentări de modă, concursuri de miss, cursuri de canto, de dans, dar dintre toate ei i-a plăcut cel mai mult să cânte. Mi-a zis “mami vreau să mă fac cântăreață”. O susțin în ceea ce își dorește să facă, mi-aș dori să fie ca trupa Andre sau ca Andra Gogan, Iuliana Beregoi, care îmbină cumva muzica cu viața socială. Însă, chiar dacă o să devină cântăreață, bineînțeles că vom pune școala pe primul loc și tati (n.r – Nicolae Zuluf) la fel a zis că mai întâi școala, iar băieții mai târziu.

Citește și - Sânzi, acuzată că-și machiază excesiv copilul: „Ați sărit de fund în sus, voi astea sfinte!”

Apropo de asta...se potrivește foarte bine cu băiețelul din videoclip cu care are piesa. El a câștigat numeroase premii până acum, este un băiețel de nota zece. Sunt potriviți ca și voce. Ei doi se cunosc de mult timp, mai exact de la concursurile de miss la care au participat împreună. Este un băiețel foarte pregătit. Nikolas face canto de la vârsta de patru ani și a câștigat multe trofee la concursuri”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Izabela, “comoara” familiei

Fosta asistentă de televiziune are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, Izabela! Chiar dacă acum încearcă să îi arate cât mai multe lucruri frumoase din domeniul showbizului, Sânziana Buruiană crede că fiica sa nu o să facă o carieră în acest domeniu:

„Izabela a ajuns acum să își facă singură coregrafia de dans la piesele sale. Merge și la gimnastică este și păcat să nu o susțin. Mai în glumă, mai în serios și eu și soțul ne gândim că ea o să aleagă o carieră în cu totul alt domeniu poate chiar judecătoare cum a fost mama mea, deoarece are un caracter foarte puternic, este organizată, serioasă și este o mică șefă în casă. Nu seamănă cu mine! Eu sunt drăguță cu toată lumea. Ea este foarte impunătoare și selectivă de la vârsta asta. Lucrul acesta o va ajuta pe viitor în lumea în care trăim”.

Click! spune

În prezent, Sânziana Buruiană este căsătorită, din 2015, cu fostul fotbalist de la Concordia Chiajna, Nicolae Zuluf. Cele două vedete au împreună două fete frumoase de care sunt tare mândri, pe Izabela, artista și manechina de top a familiei, dar și pe micuța Antoniei, care a venit pe lume în luna octombrie 2020.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net