Sânzi a îngropat securea razboiului cu Bianca Rus: „Facem emisiune amândouă!”

#Exclusiv Click!

Când se ceartă, când se împacă! Sânziana Buruiană a decis să îngroape securea războiului, după ce s-au ciondănit aprig cu prietena ei cea mai bună, Bianca Rus. Aceasta i-a servit o țeapă ca la carte, dar Sânzi, suflet mare, a decis s-o ierte. Pe final de an, cele două vor colabora la un nou proiect de televiziune.

Sânziana Buruiană și Bianca Rus revin în televiziune! După ce s-au certat ca la ușa cortului tot din cauza unui proiect tv, dar din Ungaria, acum cele două au decis să încerce marea cu degetul în televiziunea de la noi. Au făcut echipă pentru un nou proiect, o emisiune pentru copii, care va fi găzduită pe final de an, la postul Inedit TV.

Emisiunea se va numi „Pupi cu stil!”

Eu și Bia ne-am făcut emisiune împreună <<Pupi cu stil>>. Am decis să îngropăm totuși securea războiului. Este vorba despre o emisiune cu copii talentați, ce se va difuza pe pe Inedit TV, în fiecare miercuri de la ora 15, timp de o oră, cu muzică și multă voie buna.

Emisiunea va debuta pe 30 noiembrie, cu o ediție specială de Ziua Națională. Apoi vor urma ediții de Moș Nicolae, de Crăciun, dar și de Revelion. Vor fi patru ediții despre copiii talentați. Iza merge la canto, la gimnastică, la școala de televiziune, la modelling și are peste tot colege și colegi talentați care vor fi prezenți în emisiune.

Treptat, vrem să o transformăm într-o emisiune de fashion pentru copii. Am îmbinat ideea mea cu cea a Biancăi. Ea își dorește să scoatem în evidență latura lor fashion. În echipa ei sunt copiii care cântă, iar în a mea cei cu modellingul. Deci, înainte de Sărbători, noi ne am pus pe treabă, ce să mai!”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click !

Bia i-a dat mare țeapă Sânzianei!

Sânziana Buruiană a decis să lase ranchiuna și resentimentele în urmă și i-a mai dat o șansă Biancăi Rus, asta după ce prietena ei cea mai bună îi servise o țeapă de zile mari, atunci când a rugat-o să-i țină locul la job, în Ungaria.

Sânziana trebuia să-i facă petrecerea de tăiere a moțului micuței Antonia în România, așa că a vrut s-o lase în locul ei la job-ul din Ungaria pe prietena ei, Bianca Rus. Aceasta, însă, s-a eschivat, motivând că nu are bani de drum și că nu are cu cine lăsa cățelul.

Sânziana Buruiană și Bianca Rus sunt prietene de ani buni. Ultimele lor poiecte la tv au fost pe cont propriu. Sânzi a paricipat împreună cu familia la show-ul „Mămici de pitici cu lipci” de la Antena Stars, iar Bianca Rus a fost concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
zodia singura de sarbatori jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
image png
Lupte in apropiere de Bahmut Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
wednesday jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
smartphone sursa pexels com jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
filme de craciun
FotoJet (1) jpg