Sânziana Buruiană, hot mama la petrecerea aniversară a Antoniei, fiica sa de doi ani!

Sânziana Buruiană (38 ani) e o mămică fericită și împlinită. Recent, blonda a sărbătorit-o pe mezina familiei sale, Zulufița Antonia, care a împlinit 2 ani. Vedeta a purtat o ținută supe sexy la petrecere!

Sânziana Buruiană, hot mama la petrecerea fiicei sale!

 Astfel, mămica ei i-a organizat o petrecere pe cinste, de fițe, la un loc de joacă cu piscină încălzită și au avut alături prieteni dragi, în jur de 20-30 de persoane. Zici că a fost botez, nu altceva! Cu toții s-au simțit minunat și ceea ce contează este că sărbătorita familiei dar și sora ei, Izabela (6 ani) au fost cele mai fericite. 

Citește și: Bate divorțul la ușă? Sânziana Buruiană, în scandal cu soțul ei: „Nu mai dormim în același pat”

„Le-am îndeplinit dorința fetelor care au vrut un loc de joacă care să aibă și piscină în același timp. Sunt născute una toamna, una iarna, așa că a trebuit să le împac cumva pe amândouă și i-am îndeplinit și dorința Izabelei, dar și cea mică este înnebunită după piscină.  

Dorința lor a fost să găsească mami, în sezon rece, un loc de joacă cu piscină încălzită. S-au bălăcit și s-au distrat. Antoniei îi plac foarte mult și mascotele, chiar dacă mai mulți copii se sperie de ele, cea mică a fost foarte încântată și a stat numai în brațe la Minnie. Am adus și o prințesă pentru Iza.

Am avut în jur de 20-30 invitați. Antonia a primit foarte multe cadouri și foarte frumoase. Niște cerceluși superbi de la Bianca Rus, jucării, care mai de care mai drăguțe. A primit un bebeluș care mergea spre ea și a fost un moment haios pentru că am zis,  “Uite, a venit și frățiorul!”. Sărbătorita noastră a fost foarte încântată de tot ce s-a întâmplat și și-a cântat  singură și “La mulți ani!”, așa cât a putut ea, pentru doi ani! Iza i-a luat și ea un cadou foarte frumos, au fost multe momente drăguțe!”, a povestit Sânzi pentru Click!, care a avut-o alături la petrecere și pe prietena ei, Bianca Rus.

Vezi și: Sânziana Buruiană: „Vreau să alăptez 10 ani! Mi-e rușine s-o fac în public!”

Sânzi a căzut la pace cu Bianca Rus!

Despre ele două s-a spus că s-ar fi certat, la un moment dat, însă ele sunt, de fapt, în relații foarte bune și au câteva proiecte împreună, fetița cea mare a Sânzianei, Izabela, apărând chiar și într-unul dintre videoclipurile Biancăi Rus.

Mai urmărește și: Sânziana Buruiană nu se oprește din alăptat: „Dacă aveam băiat nu-i dădeam să sugă atât!”

„Mi-am deschis o școală de modelling pentru cei mici. Ideea mi-a venit din pasiunea pe care o am cu Iza, care a participat la diverse concursuri de modelling, la prezentări de modă, și m-am gândit  că aș putea să fac ceva pentru copii.

Acum câțiva ani nici nu îmi trecea prin cap că am o astfel de pasiune, dar acum, văzând cât de talentați sunt copiii de la vârste fragede, m-am hotărât chiar să mă ocup în mod special de asta”, ne-a mai povestit Sânziana Buruiană.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net