Sânziana Buruiană i-a rupt turta fetiței într-un loc de joacă

Petrecere mare în familia Sânzianei Buruiană! Fosta asistentă TV a revenit în țară natală din Budapesta pentru a-i rupe turta mezinei familiei, Antonia Anne Marie. Evenimentul a avut loc cu câteva zile în urmă, iar reporterii Click! au participat și au aflat, chiar de la Sânziana, cum au decurs pregătirile!

Sânziana Buruiană locuiește de o bună perioadă de timp în Ungaria, alături de soț și cele două fiice ale sale. Cu toate acestea, a decis să revină în România pentru a rupe turta Antoniei și a se bucura de momentul special alături de prietenii dragi.

Citește și: Cum și-a propus Sânziana Buruiană să intre în Cartea Recordurilor 

Evenimentul a avut loc la un loc de joacă amenajat special pentru copii, decorat astfel încât să fie chiar și pe placul celor mai mofturoși dintre micuți. Petrecerea a durat preț de câteva ore, iar la sărbătoare au fost prezenți bunicii Antoniei, dar și sora mai mare a sa, Isabella. 

Copiii s-au distrat pe cinste, iar Antonia Anne Marie a avut parte de un tort special, cu figurine ale personajelor ei preferate de desene animate: Masha și ursul. 

Înainte de a da startul petrecerii, reporterii Click! prezenți la eveniment au avut ocazia de a schimba câteva cuvinte cu mămica ocupată. Sânziana ne-a dezvăluit că aterizase în România cu o seară înainte de eveniment, așadar era puțin obosită. 

Vezi și: Sânziana Buruiană s-a mutat din țară cu toată familia

„Am venit din Ungaria și n-am dormit deloc. Acum sunt încă în focurile organizării, dar apoi mă voi odihni 3 săptămani cât voi sta în țară. E un fel de concediu dacă vrei", ne-a povestit Sânziana, chiar înainte de petrecere. 

În urmă cu aproximativ 10 ani, Sânziana Buruiană era cunoscută pentru aparițiile pe care la avea la televizor. După ce l-a întâlnit pe Nicolae Zuluf s-a retras treptat din lumina reflectoarelor, iar în prezent trăiește o viață lipsită de griji la Budapesta, unde își crește cele două fetițe. Deși a renunțat la televiziunea din România, Sânziana recunoaște că adesea îi este dor de tot ce implica aceasta și ia în calcul să filmeze o emisiune în țara care i-a devenit a doua casă. 

„Mi-ar plăcea să filmez ceva în Budapesta pentru că sunt locuri frumoase, locuri pentru copii unde pot învață și se pot juca în același timp. La noi îți ia o oră să mergi prin București dintr-o locație în alta, se plictisesc copiii în mașină, din cauza aglomerației. Aici ajungi foarte repede dintr-un loc în altul, vreau să le duc la piscină, la locuri de joacă unde să se simtă bine și să se distreze, dar și să poată învață lucruri interesante", ne-a mărturisit Sânziana. 

Sânziana Buruiană alăpteză continuu de șase ani

Sânziana Buruiană ar putea, cu ușurință, să intre în Cartea Reocordurilor. De aproape șase ani alăptează continuu! Pe Isabella a alăptat-o timp de patru ani, apoi a rămas însărcinată cu Antonia, astfel imediat după nașterea mezinei, a reluat alăptarea! 

  „Șase ani, da, continuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat. Adică eu nu mă chinui legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adoarmă sau să găsesc o grămadă de metode”, a explicat fosta asistentă TV. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net