S├ónziana Buruian─â s-a mutat din ┼úar─â cu toat─â familia: ┬źC├ó┼čtig dublu ┼či lucrez o or─â pe zi┬╗

1 cokkpy jpeg
De╚Öi filmeaz─â zilnic, S├ónziana ├«╚Öi rezerv─â timp pentru micu╚Ťele ei, care sunt vedete de mici ├«n lumina reflectoarelor

Dup─â ce timp de c├óteva luni a fost protagonista reality-show-ului ÔÇ×M─âmici de pitici cu lipiciÔÇŁ de la Antena Stars, ├«mpreun─â cu fiicele ei, acum S├ónziana Buruian─â a schimbat macazul. S-a mutat ├«mpreun─â cu familia ├«n Budapesta, unde face televiziune. Vedeta ne-a povestit ├«n exclusivitate cum s-a adaptat departe de cas─â.

2021 pare c─â a fost un an bun pentru S├ónziana Buruian─â (36 de ani), care ┼či-a botezat ├«n iulie fiica cea mic─â ┼či timp de c├óteva luni a fost protagonista reality-show-ului ÔÇ×M─âmici de pitici cu lipiciÔÇŁ de la Antena Stars. 

3 cdddopy jpeg
Sânziana ar vrea să filmeze un alt reality-show, peste hotare, cu fiicele ei

Mai mult, de pu┼úin─â vreme, ea a acceptat o nou─â provocare atunci c├ónd a primit o ofert─â greu de refuzat: o emisiune filmat─â din Budapesta, pentru care era foarte bine pl─âtit─â. 

image
Timp de o or─â pe zi filmeaz─â pentru Teleshopping

Cite┼čte ┼či

EXCLUSIV Cum arată un botez de fiţe. Sânziana Buruiană, petrecere roz pentru mezina ei, cu piscină și limuzină cu cristale

S├ónziana Buruian─â a b─âtut toate recordurile: "De cinci ani ╚Öi jum─âtate eu tot al─âptezÔÇŁ

ÔÇ×├Äi mul┼úumesc lui Dumnezeu c─â El nu m─â las─â niciodat─â pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la ┬źM─âmici de pitici┬╗ am f─âcut lucruri frumoase ├«mpreun─â cu fetele mele ┼či m-am str─âduit s─â le ar─ât oamenilor de acas─â cele mai frumoase activit─â┼úi al─âturi de ele. Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. ├Äi mul┼úumesc produc─âtoarei de la ÔÇ×M─âmici de pitici cu lipiciÔÇŁ, pentru c─â datorit─â acestui proiect frumos care a cuprins ┼či na┼čterea celei de a doua feti┼úe am ajuns s─â am acum un salariu dublu fa┼ú─â de cel din ┼úar─â ┼či s─â lucrez o singur─â or─â pe zi!ÔÇŁ, ne-a spus vedeta, care ┼či-a luat familia ┼či s-a mutat acolo. 

image
├Ämpreun─â cu familia S├ónziana s-a mutat din ╚Ťar─â

Am vrut s─â afl─âm cum se descurc─â ┼či dac─â s-a mutat de tot.  ÔÇ×Sunt locuri superbe ├«n Budapesta, este un ora┼č de vis cu pu┼úine restric┼úii fa┼ú─â de ┼úara noastr─â. Emisiunea e zilnic ├«n direct, trebuie s─â vorbesc o or─â ┼či s─â fiu atent─â la indica┼úiile din casc─â ├«n limba englez─â. Fetele r─âm├ón ├«n spa┼úiul de joac─â c├ót eu fac treab─â. Am ├«nchiriat un apartament care are ┼či o mic─â curte interioar─â ca loc de joac─â. ├Ämi place lini┼čtea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt lini┼čti┼úi. Feti┼úele au multe activit─â┼úi aici. Izabela particip─â ├«n continuare la concursuri de miss, face ┼čedin┼úe foto, a c├ó┼čtigat locul 1 la Little Miss Hungary. Vizit─âm locuri frumoase, mergem la Zoo, sunt locuri de joac─â, locuri cu animale, piscin─â pentru copii chiar m─â g├óndesc ├«n timpul liber s─â fac un reality-show ├«mpreun─â cu ele. M─â bucur c─â vecinii no┼čtri unguri o plac at├ót de mult pe Izabela ┼či o pot implica ├«n proiecte cu videoclipuri sau ┼čedin┼úe foto. Cea mic─â a ├«nceput s─â mearg─â bine ┼či se joac─â ├«mpreun─â cu surioara eiÔÇŁ, spune ea. 

image
Feti╚Ťele ei au ├«mpodobit deja bradul

S├ónziana ar vrea s─â se ├«ntoarc─â ├«n Rom├ónia de S─ârb─âtori, dar totul depinde de restric┼úii ┼či de evolu┼úia pandemiei de COVID-19.  ÔÇ×├Ämi doresc s─â-i tai mo┼úul feti┼úei celei mici, numai c─â ├«nc─â nu ┼čtiu dac─â o s─â reu┼česc acum sau ├«n prim─âvar─âÔÇŁ, ne-a mai spus S├ónziana Buruian─â. 

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan