Sânziana Buruiană îi taie moţul fetiţei în ţară, nu la Budapesta. Cum va arăta petrecerea fabuloasă

#Exclusiv Click!

Mutată de o bună perioadă împreună cu familia în Budapesta, unde și muncește, Sânziana Buruiană nu își uită țara și vrea să revină aici ori de câte ori are ocazia. În iunie, vedeta vrea să se întoarcă, pentru a-i tăia moțul celei mici, Antonia Annemarie, și acum pune la punct ultimele detalii. Click! a aflat ce își dorește Sânzi să facă.

cub sanziana buruiana animat gif

Zilele acestea, Sânziana Buruiană (37 ani) este în focuri pentru că este ocupată cu pregătirile evenimentului special pentru tăierea moțului micuței Antonia Annemarie, pe care a botezat-o anul trecut. Vedeta își dorește ca în prima parte din iune, luna copiilor, să organizeze un eveniment special, în care copiii ei și ai prietenilor ei să se distreze și să participe la activități speciale.

"Îmi doresc ca cei care vin să se simtă bine, iar copiii lor să cânte, să se distreze, să aibă, ca și anul trecut, un loc al lor, să deseneze, să se picteze pe față. Nu vreau să petrecem toată noaptea, să fie mai de copii, așa. Îmi doresc să fie și o prezentare de modă, unde cea mică să fie manechin prima dată la 1 an și jumătate, va fi ca un record, pentru că Iza a fost model la 3 ani și îmi doresc ca ea să fie model mai repede.

Sunt tare curioasă ce va alege de pe tăviță pentru că o să-i punem acolo și un parfum personalizat. Acum sunt cu pregătirile, mă organizez, îmi doresc să fac evenimentul până pe 10 iunie și caut locație pentru asta. Nu vreau să fac un eveniment foarte mare, dar vreau să fie pe gustul meu", ne-a mărturisit, în excusivitate, Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană vrea să filmeze un reality show la Budapesta

Vedeta duce dorul reality-showurilor și speră să revină într-unul poate chiar filmat în Budapesta.

"Mi-ar plăcea să filmez ceva în Budapesta pentru că sunt locuri frumoase, locuri pentru copii unde pot învață și se pot juca în același timp. La noi îți ia o oră să mergi prin București dintr-o locație în alta, se plictisesc copiii în mașină, din cauza aglomerației. Aici ajungi foarte repede dintr-un loc în altul, vreau să le duc la piscină, la locuri de joacă unde să se simtă bine și să se distreze, dar și să poată învață lucruri interesante", ne-a mai povestit Sânziana Buruiană, cu promisiunea că ne vedem la evenimentul special organizat de ea într-o lună.

Citeşte şi: EXCLUSIV Sânziana și Zuluf, țeapă colosală de la neamuri: «Am făcut botez numai Swarovski, să mă ridic la înălțime, și degeaba»

Sânziana Buruiană câştigă dublu la Budapesta

Fostă asistentă tv, Sânziana Buruiană a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de 10 ani când era considerată vedeta cu cei mai mari sâni naturali, umbla cu bărbați renumiți din showbiz și era nelipsită de la evenimente și emisiuni mondene, alături de Daniela Crudu și Andreea Tonciu.

După ce s-a căsătorit însă cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf, diva s-a cumințit, a născut două fetițe superbe și este mămică dedicată 100%.

În cursul anului trecut, Sânziana a plecat cu toată familia la Budapesta, unde are un job nou în televiziune și spune că face de două ori mai mulți bani decât în România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net