EXCLUSIV! Sânziana Buruiană, atac la divele-mămici de Dubai! «Te înfometezi ca să arăți bine în chiloți?!»

Sânziana Buruiană declară război mămicilor-dive care fac naveta pe la Dubai și Maldive și își uită bebelușii pe acasă! Sânzi le transmite divelor, trecute de prima tinerețe și cu prichindei pe acasă, să mai lase Dubaiul și să mai stea și pe la cratiță! 

Sânziana Buruiană s-a stabilit în Ungaria de un an de zile Sursa: Instagram
Sânziana Buruiană s-a stabilit în Ungaria de un an de zile Sursa: Instagram

Vremurile când Sânziana Buruiană făcea furori pe la evenimentele mondene cu dotările sale inconfundabile, celebrele „Sânzi” și „Ana”, au apus de mult. Pratic, sunt istorie!

Acum Sânzi s-a făcut fată de casă, are două fetițe rupte din soare, Izabela și Antonia, și se dedică vieții de familie în totalitate. S-a mutat în Ungaria, la Budapesta, de dragul fetițelor, cu toată familia, și duce o viață foarte ordonată. De acolo, însă, de pe peste graniță, Sânzi mai trage cu ochul și pe la divele mioritice rămase acasă.

Sânzi este, pur și simplu, consternată de atitudinea unora dintre divele mioritice care se dau mămici exemplare, dar își uită prichindeii pe acasă când fac naveta lunar pe la Dubai și prin Maldive. Sânzi are un mesaj dur pentru acestea!

Mă deranjează anumite persoane (nu vreau totuși să intru în conflict cu ele), care decla că se iubesc pe ele, că ele se pun în continuare în evidență! Băi, când ai copii nu mai e cazul, trebuie pe ei să-i pui în evidență, să ai grijă de ei, sunt fericirea, iubirea, nu te mai iubești pe tine!

Nu mai simți pentru tine, să te pui pe tine, să fi tu aia! Ți-ai trăit viața, ți-ai mâncat mălaiul cum s-ar zice! Adică, mă deranjează să cauți dragostea în altă parte în loc să cauți dragostea în copilul tău. Pentru el trăiești de acum înainte, gata! Tu ai fost ce-ai fost, la revedere!”, a declarat Sânziana, în exclusivitate, pentru Click!

Sânziana: „Băi, te minți singură! Cu toate operațiile, nu mai ești cum erai!”

Sânziana nu este nici adepta intervențiilor estetice în exces! Fosta asistentă tv a reușit cu greu să dea jos câteva kilograme după cele două sarcini. Însă aspectul fizic nu o mai obsedează ca în tinerețe!

După ce ai trecut printr-o sarcină, corpul oricum are anumite schimbări, nu mai poate să fie ca înainte. Dar trebuie să te obișnuiești cu ideea asta! Nu să tinzi tu acuma... Adică, copilul vrea țâță și tu stai să arăți bine că așa trebuie.

Corpul își revine singur la normal, în timp, trebuie să ai răbdare. Adică ai un metabolism bun, te ajută, slăbești repede, dar asta nu înseam acum că trebuie să ne punem în evidență asta. Nu despre asta mai e vorba, acum este să fie copilul sănătos, să fie hrănit.

Am văzut acum e moda asta: toa lumea după ce naște gata, ia uite ce bine sunt deja! Băi, te minți singură! Corpul ăla super mișto, după niște nașteri, nu mai este cum era! Cu toate operațiile...  te înfometezi tu numai ca să arăti după aia repede bine în chiloți... pe bune?!”, ne-a mai spus, contrariată, Sânziana.

Sânziana Buruiană (37 de ani) a părăsit România și s-a stabilit, de anul trecut, definitiv în Ungaria, la Budapesta, cu tot cu familie. Fosta asistentă tv nu regretă deloc mutarea la Budapesta, unde s-a integrat foarte bine și câștigă bani frumoși.

Sânziana Buruiană e măritată cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf și au împreună două fetițe, Izabela și Antonia.

cub sanziana buruiana png

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net