Sânziana Buruiană a călcat din nou pe bec! Andreea Tonciu nu uită şi nu iartă!

simeon stalpnicul png
Prietenia dintre Andreea și Sânzi e de domeniul trecutuluifoto: bucatarescu.ro

Nu mai există cale de împăcare între Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană, altă dată prietene la cataramă! Cele două nu au îngropat nici acum securea războiului deşi au trecut aproape doi ani de la nunta brunetei când Sânzi ar fi povestit că fetiţa ei s-a îmbolnăvit după ce ar fi mâmcat ceva alterat din meniu. Recent, blonda a supărat-o din nou pe fosta ei amică după ce a dat declaraţii referitoare la neînţelegerile dintre Andreea şi soţul ei.

Sânziana Buruiană a făcut-o iar pe Andreea Tonciu să-şi amintească de scandalul din trecut. Blondina şi-a dat cu părerea despre situaţia din familia brunetei, cândva cea mai bună prietenă, iar declaraţiile au înfuriat-o pe Tonciu. Scandalul în cele două este însă unul vechi, această ultimă ceartă venind în completarea unui show de proporţii care a avut loc după nunta Andreei din toamna lui 2016. Deranjată că Sânziana a dat iar o declaraţie, bruneta a văzut roşu în faţa ochilor şi a răbufnit într-o emisiune de la Kanal d. 

simeon stalpnicul png
Andreea şi soţul ei, Daniel, au o fetiţă superbăFoto: arhivă personală

"Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Ea se bagă în viaţa mea şi nu ştiu de ce. Nu mi-am permis să dau eu o declaraţie despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare, dar ea şi-a permis să o facă în numele meu. Ea să fie sănătoasă şi să aibă o familie frumoasă", a spus supărată Tonciu.Problemele din mariajul Andreei Tonciu cu Daniel Niculescu au fost subiect de discuţie în presă în ultimele zile. S-a speculat că tânpărul ar fi plecat de acasă, motiv pentru care Andreea s-a răzbunat şi a fugit la mare cu fetele.Cearta celor două a înceoput imediat după nunta Andreei când Sânziana a declarat pentru Click! că s-a îmbolnăvit.

"Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol. E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro. O să le fac reclamaţie. Nu este vorba doar de mine aici, ci de fetiţa mea, care nu este atât de rezistentă în faţa unor astfel de afecţiuni. Mă duc de urgenţă cu ea la medic să nu aibă vreo enterocolită", spunea Sânziana Buruiană în 2016. Această declaraţie a însemnat însă sfârşitul priteniei dintre cele două.  

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
Gazprom FOTO Shutterstock
Dica
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg