Ce talentată e fiica Sânzianei Buruiană la dans din buric! Video exclusiv cu micuța de 6 ani!

Ultima actualizare:

Așa mamă, așa fiică! Fiica cea mare a Sânzianei Buruiană a ajuns vedetă în Ungaria, la 6 ani! Micuța câștigă concursuri de Miss pe bandă rulantă și joacă în reclame pe bani grei. Cel mai bine se pricepe la dansul din buric!

Sânziana Buruiană și familia ei s-au mutat la Budapesta Sursa: Instagram
Sânziana Buruiană și familia ei s-au mutat la Budapesta Sursa: Instagram

Sânziana Buruiană a spus „Adio!” deocamdată României! Fosta asistentă tv s-a stabilit cu soțul Nicolae Zuluf și cele două „Zulufițe” mici, Izabela și Antonia,l a vecini, în Ungaria! Fetițele sunt talentate foc și fac ravagii pe scenele de Miss pentru pitici, că doar au pe cine moșteni!

Sânziana Buruiană o duce ca-n sânul lui Avram la Budapesta! Nu mai vrea să mai vină în țară, așa de mult îi place la vecini! S-a stabilit cu cățel, cu purcel și tot familionul într-un cartier din Budapesta, unde locuiesc într-un cochet complex rezindențial.

Câți bani ia micuța pe o reclamă?

Izabela, fiica cea mare a Sânzianei, îi calcă pe urme mamei ei. E talentată foc și câștigă bani buni în Ungaria pe la concusurile de Miss pentru copii, dar și din diferite reclame plătite generos. Micuța dă gata juriul la dansul din buric, pe care-l execută ca o cadână.

La concursurile de Miss, ele trebuie să susțină și o probă de talente, să cânte ceva sau să danseze, să recite. A mea este foarte talentată la dansul dn buric, singură se pregătește, își alege singură costumațiile. Trebuie să ai ținute de zi, de seară, fashion.

Nu știu de unde a învățat ea mișcările astea, de la televizor cred. A luat locul 1 la Little Miss Hungary. Facem și ședințe foto multe. A apărut și într-un videoclip al unui muzician din Ungaria. În februarie, participă la Fashion Week Kids aici.

E destul de dificil, la concursurile de miss trebuie să ai pregătite hăinuțe, recuzită, nu te poți duce așa oricum. Plus că se plătește și o taxă de înscriere. Însă premiile sunt destul de generoase.

La reclame se plătește bine, cam 150-200 de euro pe o reclamă de maxim o oră. Pe copii nu poți să-i ții foarte mult pentru că se plictisesc și nu mai cooperează ”, a declarat Sânziana Buruiană, în exclusivitate, pentru click.ro.

Sânziana Buruiană (37 de ani) este căsătorită, din 2015, cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Au împreună două fetițe, Izabela, de șase anișori, și Antonia, născută în octombrie 2020.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net