Ce talentat─â e fiica S├ónzianei Buruian─â la dans din buric! Video exclusiv cu micu╚Ťa de 6 ani!

28 ianuarie 2022

A╚Öa mam─â, a╚Öa fiic─â! Fiica cea mare a S├ónzianei Buruian─â a ajuns vedet─â ├«n Ungaria, la 6 ani! Micu╚Ťa c├ó╚Ötig─â concursuri de Miss pe band─â rulant─â ╚Öi joac─â ├«n reclame pe bani grei. Cel mai bine se pricepe la dansul din buric!

sanziana buruiana0 jpeg
Sânziana Buruiană și familia ei s-au mutat la Budapesta Sursa: Instagram

S├ónziana Buruian─â a spus ÔÇ×Adio!ÔÇŁ deocamdat─â Rom├óniei! Fosta asistent─â tv s-a stabilit cu so╚Ťul Nicolae Zuluf ╚Öi cele dou─â ÔÇ×Zulufi╚ŤeÔÇŁ mici, Izabela ╚Öi Antonia,l a vecini, ├«n Ungaria! Feti╚Ťele sunt talentate foc ╚Öi fac ravagii pe scenele de Miss pentru pitici, c─â doar au pe cine mo╚Öteni!

S├ónziana Buruian─â o duce ca-n s├ónul lui Avram la Budapesta! Nu mai vrea s─â mai vin─â ├«n ╚Ťar─â, a╚Öa de mult ├«i place la vecini! S-a stabilit cu c─â╚Ťel, cu purcel ╚Öi tot familionul ├«ntr-un cartier din Budapesta, unde locuiesc ├«ntr-un cochet complex rezinden╚Ťial.

stanga
dreapta
sanzi iza jpg
sanzi budapesta jpg
IMG 3013 jpg
sanzi fetite jpg
sanziana buruiana zuluf copil jpeg

C├ó╚Ťi bani ia micu╚Ťa pe o reclam─â?

Izabela, fiica cea mare a S├ónzianei, ├«i calc─â pe urme mamei ei. E talentat─â foc ╚Öi c├ó╚Ötig─â bani buni ├«n Ungaria pe la concusurile de Miss pentru copii, dar ╚Öi din diferite reclame pl─âtite generos. Micu╚Ťa d─â gata juriul la dansul din buric, pe care-l execut─â ca o cad├ón─â.

ÔÇ×La concursurile de Miss, ele trebuie s─â sus╚Ťin─â ╚Öi o prob─â de talente, s─â c├ónte ceva sau s─â danseze, s─â recite. A mea este foarte talentat─â la dansul dn buric, singur─â se preg─âte╚Öte, ├«╚Öi alege singur─â costuma╚Ťiile. Trebuie s─â ai ╚Ťinute de zi, de sear─â, fashion.

Nu ╚Ötiu de unde a ├«nv─â╚Ťat ea mi╚Öc─ârile astea, de la televizor cred. A luat locul 1 la Little Miss Hungary. Facem ╚Öi ╚Öedin╚Ťe foto multe. A ap─ârut ╚Öi ├«ntr-un videoclip al unui muzician din Ungaria. ├Än februarie, particip─â la Fashion Week Kids aici.

E destul de dificil, la concursurile de miss trebuie s─â ai preg─âtite h─âinu╚Ťe, recuzit─â, nu te po╚Ťi duce a╚Öa oricum. Plus c─â se pl─âte╚Öte ╚Öi o tax─â de ├«nscriere. ├Äns─â premiile sunt destul de generoase.

La reclame se pl─âte╚Öte bine, cam 150-200 de euro pe o reclam─â de maxim o or─â. Pe copii nu po╚Ťi s─â-i ╚Ťii foarte mult pentru c─â se plictisesc ╚Öi nu mai coopereaz─â ÔÇŁ, a declarat S├ónziana Buruian─â, ├«n exclusivitate, pentru click.ro.

S├ónziana Buruian─â (37 de ani) este c─âs─âtorit─â, din 2015, cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Au ├«mpreun─â dou─â feti╚Ťe, Izabela, de ╚Öase ani╚Öori, ╚Öi Antonia, n─âscut─â ├«n octombrie 2020.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

image
banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg