Ce seam─ân─â S├ónziana Buruian─â cu mama ei judec─âtoare!┬áVedeta i-a mo╚Ötenit frumuse╚Ťea

23 ianuarie 2022

Pu┼úini ┼čtiu c─â S├ónziana Buruian─â (37 de ani) are o mam─â de profesie judec─âtor, ├«ns─â ┼či mai pu┼úini ┼čtiu cum arat─â aceasta. Blonda seam─ân─â enorm cu mama sa. 

image

Cea care i-a dat via┼ú─â este n─âscut─â de ziua Sf├óntului Antonie cel Mare, ├«n aceea┼či zi ├«n care feti┼úa ei mai mic─â, Antonia (2 ani), ├«┼či serbeaz─â ziua de nume. Vedeta a mo╚Ötenit frumuse╚Ťea de la mama ei.

ÔÇ×La mul┼úi ani mamei mele de ziua ei de na┼čtere ┼či la mul┼úi ani feti┼úei mele de ziua ei de nume, Antonia, o zi superb─â s─â ave┼úi!ÔÇŁ, a scris S├ónziana pe Facebook zilele trecute.

Blondina a ┼čocat pe toat─â lumea atunci c├ónd a recunoscut public c─â ┼či-a al─âptat fiica cea mare, pe Izabela Zuluf, timp de patru ani ┼či jum─âtate.

Dac─â nu ap─ârea ├«n peisaj anul trecut, ├«n octombrie, cealalt─â feti┼ú─â a lor, micu┼úa Antonia, al─âptatul la s├ón ar fi continuat ┼či acum, ├«n cazul Izabelei (6 ani).

 ÔÇ×Am al─âptat-o pe fiica cea mare p├ón─â la 4 ani jum─âtate. E incredibil! Mie nu mi s-a oprit laptele nici c├ónd a murit tata. P├ón─â ├«n momentul ├«n care am aflat de cea de-a doua sarcin─â nu m-am oprit. Acum se cam uit─â pu┼úin cam a┼ča la cea mic─â c├ónd o al─âptezÔÇŁ, declara S├ónziana Buruian─â, pentru Click!.

Sânziana Buruiană s-a mutat din România

stanga
dreapta
botez sanziana buruiana 7 jpg jpeg
botez sanziana buruiana 1 0 jpg jpeg
sanziana buruiana 0 jpeg
sanziana buruiana zuluf copil jpeg
sanziana buruiana jpeg
sanziana buruiana0 jpeg
botez sanziana buruiana 6 jpg jpeg
botez sanziana buruiana 2 jpg jpeg
sanziana buruiana 2 jpeg

├Än urm─â cu c├óteva luni,  protagonista reality-show-ului ÔÇ×M─âmici de pitici cu lipiciÔÇŁ de la Antena Stars s-a mutat ├«mpreun─â cu familia ├«n Budapesta. Acolo, vedeta face tot televiziune. S├ónziana Buruian─â a povestit c─â pentru acest proiect a fost pl─âtit─â foarte bine, a╚Öa c─â nu i-a fost greu s─â accepte noua provocare.

Vedeta a dezv─âluit c─â se descurc─â de minune ├«n Ungaria, iar fetele s-au adaptat acolo. Izabela particip─â la concursuri de miss ╚Öi a c├ó╚Ötigat locul 1 la Little Miss Hungary. 

ÔÇ×Sunt locuri superbe ├«n Budapesta, este un ora┼č de vis cu pu┼úine restric┼úii fa┼ú─â de ┼úara noastr─â. Emisiunea e zilnic ├«n direct, trebuie s─â vorbesc o or─â ┼či s─â fiu atent─â la indica┼úiile din casc─â ├«n limba englez─â. Fetele r─âm├ón ├«n spa┼úiul de joac─â c├ót eu fac treab─â. Am ├«nchiriat un apartament care are ┼či o mic─â curte interioar─â ca loc de joac─â. ├Ämi place lini┼čtea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt lini┼čti┼úi. Feti┼úele au multe activit─â┼úi aici. Izabela particip─â ├«n continuare la concursuri de miss, face ┼čedin┼úe foto, a c├ó┼čtigat locul 1 la Little Miss Hungary.

Vizit─âm locuri frumoase, mergem la Zoo, sunt locuri de joac─â, locuri cu animale, piscin─â pentru copii chiar m─â g├óndesc ├«n timpul liber s─â fac un reality-show ├«mpreun─â cu ele. M─â bucur c─â vecinii no┼čtri unguri o plac at├ót de mult pe Izabela ┼či o pot implica ├«n proiecte cu videoclipuri sau ┼čedin┼úe foto. Cea mic─â a ├«nceput s─â mearg─â bine ┼či se joac─â ├«mpreun─â cu surioara eiÔÇŁ, a povestit ea exclusiv pentru Click!.

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg