EXCLUSIV CLICK! Sânziana Buruiană, terifiată după atacurile din Ucraina! «Am visat avioane, bombe, pe Antichristul în persoană!»

Sânziana Buruiană e îngrozită datorită războiului izbucnit în Ucraina! Fosta asistentă tv s-a mutat de șase luni, împreună cu toată familia, la Budapesta, însă spune că a avut vise premonitorii cu războiul încă de acum trei ani. Visele au revenit acum, iar Sânzi trăiește cu frica-n sân!

Sânziana Buruiană s-a mutat la Budapesta de peste șase luni Sursa: Instagram
Sânziana Buruiană s-a mutat la Budapesta de peste șase luni Sursa: Instagram

Sânziana Buruiană a avut, încă de acum trei ani, vise premonitorii, care se repetau, cu izbucnirea unui război. Cu o seară înainte ca Vladimir Putin să atace Ucraina, visele au revenit. Sânzi a avut, din nou, un coșmar de nedescris: a visat avioane de luptă invadând cerul, bombardamente și l-a văzut chiar pe Antichrist în carne și oase.

Sânziana a povestit, într-un interviu, în exclusivitate pentru Click!, că trăiește cu frica-n sân de când a izbucnit războiul din Ucraina. Se teme pentru viața ei, a copiilor, dar și a părinților, care au rămas în România. Sânzi s-a stabilit de anul trecut definitv în Ungaria cu tot cu familie. Fosta asistentă tv nu regretă deloc mutarea la Budapesta, unde s-a integrat foarte bine și câștigă bani frumoși.

Click!: Sânziana, cum e situația acum la Budapesta? Simțiți amenințările războiului izbucnit în Ucraina?

Sunt speriată la maxim cu acest război! Eu am visat războiul ăsta de acum trei ani, culmea, fix în luna februarie. Am avut niște vise premonitorii, cu război aviatic, vedeam avioane pe cer, bombardamente, exact ce se întâmplă acum în Ucraina. Am mers și la un preot care mi-a zis că, dacă se repetă aceste vise, atunci sunt importante, ele anunță ceva.

Am visat un om îmbrăcat frumos, elegant, care stătea pe un fotoliu care se tot rotea, zâmbea și mi-a zis:< Sunt Antichristul!> Se vedeau flăcări pe lângă el. Acum, cu o seară înainte să dea Putin cu bombe în Ucraina. Mi-e foarte frică, mă tem pentru viața mea, a copiilor, dar și pentru părinții mei, care au rămas în România.

Aici, la Budapesta, suntem aproape de graniță, deși relațiile nu sunt atât de tensionate între Ungaria și Rusia, dar nu poți să știi ce întorsătură negativă pot lua lucrurile în orice moment.

„Nu regret că m-am mutat din România nici o clipă!”

Click!: Practic, din ce trăiește Sânziana Buruiană la Budapesta? Știu că stați într-un complex modern…

Trăiesc din job-ul de teleshopping, din contractele de imagine pe care le am în continuare în România. Aici nu am nevoie nici de mașină, am renunțat la ea, nu am mai luat-o cu mine. Nu am cheltuilei foarte mari. Aici viața e atât de simplă, încât nici nu mai simt nevoia să conduc.

De la mersul pe jos am slăbit extraordinar. Am ajuns la silueta pe care o aveam înainte de a o naște pe Iza, sunt foarte încântată de acest lucru. Liniștea și viața asta ordonată te ajută să arăți bine. În România aveam parte de mult stres și stresul îngrașă.

Click!:Ce fac fetițele? Cum v-ați acomodat acolo? E viața mai bună în Ungaria decât în România?

Pentru cele mici aici, la Budapesta, îmi place că este liniște. Ei țin foarte mult la copii, aici sunt familii numeroase, cu 3-4 copii, care se descurcă foarte bine. Copiii au program aici, de joacă, apoi mănâncă. Nu e programul haotic din România, unde numai drumul te enervează, aglomerația .

Aici lucrurile sunt simplificate pentru copii. Au o viață ordonată, sunt locuri de joacă foarte bine dotate, poți sa-ți lași oriunde bicicleta sau mașina că nu-ți dispare. Sunt mult mai civilizați.

"simt că rădăcinile mele sunt aici"

Click!:De când nu ai mai venit în România, la părinți acasă? Regreți vreo clipă că te-ai mutat din România?

De șase luni de zile nu am mai venit în România, dar nu pot să zic că-mi este dor de casă, mai ales că a fost pandemia, nebunia de la noi din țară. Aici restricțiile au fost mai ușoare, fără certificate verzi. Nu regret că m-am mutat din România nici o clipă! Multă lume nu cred că ar rezista în liniștea asta. Aici la ora 21 se dă stingerea, lumea merge la culcare.

Click!:Cum ați petrecut de Dragobete, tu și soțul? Vă mai gândiți la încă un copil?

De Dragobete am petrecut aici cu soțul, am ieșit în oraș, a fost ceva romantic cu inimioare, flori, el le-a făcut cadouri și fetițelor, trandafiri roșii. Ele sunt răsfățate acum. Mie îmi place să țin toate sărbătorile, le aranajez pe cele mici, le îmbrac în tematica respectivă. Le iau rochițe de prințese, costumații. Fetele participă la concursurile de miss. Luna viitoare, participă și cea mică, Antonia, la un concurs în Ungaria, e și ea o mică fashionistă.

Fetele nu merg la grădinița aici. Vreau să rămân și din toamnă aici și să găsesc o școală în limba română sau engleză pentru Iza, care începe clasa 0. Am găsit o biserică a românilor acolo unde vorbim română toți. Aici vorbim în engleză deocamdată, știu și câteva cuvinte în maghiară. Străbunicul meu a fost ungur. Eu, cumva, simt că rădăcinile mele sunt aici.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net