Bate divorțul la ușă? Sânziana Buruiană, în scandal cu soțul ei: „Nu mai dormim în același pat”

Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană și soțul ei, Nicolae Zuluf, nu mai împart același pat! Blonda a dezvăluit că își cam ține soțul pe “tușă”, în ultima vreme. Click! a aflat cine i-a luat locul în așternuturi fotbalistului. 

Sânzi e cam certată cu soțui ei, Zuluf!
Sânzi e cam certată cu soțui ei, Zuluf!

Sânziana Buruiană și soțul ei, fostul fotbalist Nicolae Zuluf, trec printr-o perioadă delicată în căsnicie. Sânziana a mărturisit că ea și soțul ei nu mai dorm de ceva vreme împreună, în același pat. 

Citește și: Când are de gând să renunțe la alăptat? Sânziana Buruiană își hrănește fiicele la sân de aproape 7 ani!

De vină pentru situația creată sunt chiar fetițele lor, Izabela și Antonia, care nu pot să doarmă fără mama lor! Așa că Nicolae Zuluf a fost exilat în altă cameră! Micuțele sunt dependente de mama lor, care le hrănește și acum la sân, deși Antonia are doi ani, iar Iza face șapte. 

Iată și: Mândria familiei! Uite ce mare și frumoasă e fiica Sânzianei Buruiană: cântă trap la 6 ani

Sânziana Buruiană se teme, însă, ca situația creată să nu-i strice, totuși, căsnicia cu fostul fotbalist de la Concordia Chiajna. Așa că, în miezul nopții, atunci când fetele dorm profund, Sânzi trage o fugă în camera soțului. Așadar, în ultima vreme cuplul nu mai apucă să facă dragoste decât cu…porția! 

Sânziana Buruiană, cu mariajul în pericol: „Mai răruț, că-i mai drăguț!”

„Eu dorm în pat cu fetele, în fiecare noapte dormim împreună. Nu mai dorm demult cu soțul. Asta e, mai răruț, că-i mai drăguț! După ce adorm ele, le mai las singure ca să ne mai întâlnim și noi. Dar și așa stăm cu frica-n sân să nu se trezească și să ne prindă. Sper ca atunci când s-or mai mări să pot să-mi reiau și eu locul alături de soț!”, a dezvăluit blonda, pentru Click!.

Nu rata: EXCLUSIV CLICK! Sânziana Buruiană, terifiată după atacurile din Ucraina! «Am visat avioane, bombe, pe Antichristul în persoană!»

Iza merge la școală în clasa 0, în România! 

Sânziana Buruiană a venit în vacanță cu fetele la părinții ei. Izabela (7 ani), fiica cea mare, va merge la școală, în toamna aceasta, în clasa 0, aici, în România. Blonda va merge în Ungaria, unde are serviciul, însă cu intermitențe.

Ups: EXCLUSIV! Sânziana Buruiană, atac la divele-mămici de Dubai! «Te înfometezi ca să arăți bine în chiloți?!»

„O dau pe Iza la școală în clasa 0! O să fac naveta în Ungaria, o lună da, una nu! O să fac schimb cu o colega. Nu am ce să fac, pentru că acolo nu e școală în limba română pentru fetițe. Plus că aș da-o și pe cea mică la grădiniță. Iza mi-a promis că nu mai ia sân, gata! Are șapte ani! Ea e dependentă de lapte, bea cam 1 litru pe zi!

Un an am stat în Budapesta și toată familia. E un oraș superb. Eu prezint ocolo o emisiune de jocuri interactive în limba romană.  Soțul nu prea se poate acomoda în Ungaria, e prea liniște pentru el acolo.”, ne-a mai spus Sânzi. 

Sânziana Buruiană e măritată cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf din anul 2015 și au împreună două fetițe, Izabela și Antonia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net