Sânziana Buruiană nu se oprește din alăptat: „Dacă aveam băiat nu-i dădeam să sugă atât!”

Ultima actualizare:

Își alăptează fiicele de șase ani și jumătate și nu se lasă cu una cu două! Sânziana Buruiană vrea să bată toate recordurile în materie de alăptat. Fosta asistentă tv recunoaște însă că, dacă ar fi avut băieți, nu ar mai fi procedat așa! 

sanziana buruiana0 jpeg

Sânziana Buruiană a uimit o lume întreaga când a declarat că nu se mai oprește din alăptat de 6 ani și jumătate. Fiica cea mare, Izabela Zuluf, mai cere și acum la sân, iar pe Sânzi nu o lasă inima să o refuze. 

“ O să le alăptez până încep școala”

Cele două fiice ale blondinei, Iza( 6 ani) și Antonia ( 2 ani), se bat pe sânii mamei lor, fiind la întrecere, când vine momentul să fie alăptare. Sânziana își dorește să intre în Cartea Recordurilor și are mari șanse să bată în curând recordul în materie de alăptat pruncii la sân. 

O să le alăptez până încep școala!”, a declarat Sânzi, în exclusivitate, pentru Click! 

Sânziana consideră că laptele matern este sănătate curată, fiind plin de nutrienți și ajutând la formarea unei imunități foarte bune. Fetițele ei sunt sănătoase tun și nu au răcit niciodată, nici măcar pe perioada pandemiei. 

Fosta asistentă tv e pudică și recunoaște însă că, dacă ar fi avut băieței și nu fetițe, alta ar fi fost situația. 

Dacă aveam băieți nu i-aș fi alăptat atât, recunosc! I-aș fi înțărcat de mult! Cu fetițele însă e altceva!Le simt foarte aproape de mine când le alăptez. E un sentiment care nu poate fi descris în cuvinte.”,  ne-a mai spus Sânzi. 

Sânziana Buruiană (37 de ani) a părăsit România și s-a stabilit, de anul trecut, definitiv în Ungaria, la Budapesta, cu tot cu familie. Fosta asistentă tv nu regretă deloc mutarea la Budapesta, unde s-a integrat foarte bine și câștigă bani frumoși.

Sânziana Buruiană e măritată cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf și au împreună două fetițe, Izabela și Antonia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!