Când are de gând să renunțe la alăptat? Sânziana Buruiană își hrănește fiicele la sân de aproape 7 ani!

12 iulie 2022 19:28   Vedete românești

Sânziana Buruiană își dorește să discute cu reprezentanți de la Cartea Recordurilor, căci își alăptează fiicele de șase ani și jumătate și pare că nu are de gând să se oprească prea curând! Izabela și Antonia se liniștesc foarte repede la sânul mamei, semn că vedeta a reușit să creeze o legătură extrem de specială cu micuțele sale.

La 37 de ani Sânziana Buruiană s-a schimbat radical și nu mai este blondina mereu gata de distracție pe care o știam odinioară. Este mamă cu acte în regulă și are grijă să nu lipsească prea des de lângă fetele ei în vârstă de 6 și doi ani, mai ales că încă le alăptează. Chiar dacă Izabela, fiica cea mare, mai are puțin și merge la școală, Sânziana consideră că hrănitul la sân nu are cum să îi facă rău, ba din contră. Totuși, recunoaște că fata cea mare începe să renunțe treptat la alăptat, dar cea mică nu pare că are de gând să refuze laptele.

S-ar putea să te intereseze și: EXCLUSIV! Sânziana Buruiană, atac la divele-mămici de Dubai! «Te înfometezi ca să arăți bine în chiloți?!»

 „Sunt șase ani și jumătate de când alăptez încontinuu. Acum o alăptez și pe cea mică, care are doi ani și să vedem câți ani vor mai urma. De asta ar trebui să mă interesez care a fost cel mai mare record, chiar o să vorbesc cu cei de la Guinness Book, care a fost cea mai lungă perioadă de alăptare. Acum îmi alăptez ambii copii, cea mare deja a început să renunțe, dar cea mică încă nu și nu știu cât va mai dura. Pentru mine e o metodă foarte ușoară de adormit și de alinat orice durere”, a declarat Sânziana, pentru wowbiz.ro.

Sânziana Buruiană nu a suferit modificări corporale deși alăptează încontinuu de aproape 7 ani

Mai mult, vedeta susține că nu s-a confruntat cu probleme din cauza faptului că alăptează de o perioadă îndelungată. Bustul său arată la fel ca înainte să rămână însărcinată, iar beneficiile sunt oricum numerose. Pentru copii, Sânziana consideră că laptele este sănătate curată, fiind plin de nutrienți și ajutând la formarea unei imunități.

Nu rata nici: Mândria familiei! Uite ce mare și frumoasă e fiica Sânzianei Buruiană: cântă trap la 6 ani

„Mi-a fost ușor sincer cu alăptatul, foarte greu este în primele luni și de aceea cred că renunță multe mămici, pentru că atunci nu ești obișnuită și te simți oarecum inconfortabil, dar după aceea, când vezi că copilul adoarme imediat și că imunitatea lui este foarte bună, nu răcește, nu au probleme, nu am fost niciodată cu ele la spital, contează.

Îi formezi de mic această imunitate, așa că eu le sfătuiesc pe mămici să încerce, chiar dacă multe se gândesc și din punct de vedere estetic, totuși eu cred că încă nu am așa probleme, după șase ani și jumătate de alăptat, încă mai pot să port decolteuri, ceea ce nu trebuie să își facă griji”, a mai spus mămica.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe