Sânziana Buruiană: „Vreau să alăptez 10 ani! Mi-e rușine s-o fac în public!”

Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană a uimit o lume întreagă! Sunt șase ani și jumătate de când fosta asistentă de televiziune nu se mai oprește din alăptat. Fiica ei cea mare, Izabela Zuluf, mai cere și acum la sân, deși nu mai are mult și va începe școala. 

Sânzi a făcut furori la piscină, la Snagov  Foto: Alina Erimia
Sânzi a făcut furori la piscină, la Snagov Foto: Alina Erimia

Sânziana Buruiană are sânii imenși!

Sânziana Buruiană își dorește să intre în Cartea Recordurilor în materie de alăptat și spune că ar fi dispusă să o facă și 10 ani de zile. 

Citește și: Cum și-a propus Sânziana Buruiană să intre în Cartea Recordurilor? Multe femei consideră gestul său unul bizar

Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla. Iza mai cere și acum deși în toamnă merge la școală. Cred că atunci se va opri. Cea mică însă cere lapte de trei ori pe zi. Dimineața nu doarme decât dacă o pun la sân. 

Am vorbit cu doctorița despre Iza, care încă mai cere sa fie alăptată deși e mare, și mi-a spus că nu are ce să pățească. Pe mine mă bucură ca ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie”, a declarat Sânzi, pentru Click!

Iată și: Sânziana Buruiană îi taie moţul fetiţei în ţară, nu la Budapesta. Cum va arăta petrecerea fabuloasă

Sânziana Buruiană consideră că laptele matern este sănătate curată. E plin de nutrienți și ajuta la formarea unei imunități foarte bune. Fetițele ei sunt sănătoase tun și nu au răcit niciodată, nici măcar pe perioada pandemiei. 

Mi-e rușine să alăptez  în public. La Budapesta am mai încercat că nu mă cunoaște nimeni. În România, însă, nu am tupeu!”, ne-a mai spus blondina, care speră să devină a treia oară mămică.

Vezi și: Mândria familiei! Uite ce mare și frumoasă e fiica Sânzianei Buruiană: cântă trap la 6 ani

Sânziana Buruiană: „Am vrut să-i fac ziua Izei și vara, la piscină!

Vedeta a venit în vacanța în România, la părinți acasă. Ea locuiește de doi ani cu toată familia la Budapesta, unde a pus mâna pe un job, tot în televiziune. 

Fosta asistentă tv a ținut să-i facă ziua fiicei sale Izabela și vara, nu doar iarna, când micuța este născută de fapt. A organizat un party de pomină la o piscină din Snagov, unde le-a chemat pe prietenele micuței. 

Interesant de urmărit: EXCLUSIV! Sânziana Buruiană, atac la divele-mămici de Dubai! «Te înfometezi ca să arăți bine în chiloți?!»

Tematica petrecerii a fost Mica Sirenă, iar toate fetițele, inclusiv Sânzi, au avut costumații de sirene. Din păcate, furtuna le-a cam stricat petrecerea micuțelor, dornice de bălăceală și de distracție. 

Sânziana Buruiană este măritată cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf și au împreună două fetițe, Izabela ( 6 ani) și Antonia (2 ani). 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net