Cum a țepuit-o Bianca Rus pe Sânziana Buruiană?: «Voia condiții VIP și pentru cățel»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană și Bianca Rus sunt în scandal! Foste prietene la cataramă, cele două s-au certat după ce Sânzi s-a trezit trasă pe sfoară de amica ei Bianca Rus, tocmai când avea nevoie mai mare! Sânzi a apelat la fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” ca să-i țină locul la job, în Ungaria, iar aceasta i-a servit elegant o mare țeapă, pe motiv că nu are pașaport pentru cățel!

Sânziana Buruiană era gata să nu mai ajungă să-i taie moțul fiicei sale, Antonia Sursa: Instagram
Sânziana Buruiană era gata să nu mai ajungă să-i taie moțul fiicei sale, Antonia Sursa: Instagram

Mare ți-e grădina când vine vorba de prieteniile dintre divele show-biz-ului! Cum se fac așa se și desfac! De data aceasta protagonistele poveștii sunt Sânziana Buruiană și Bianca Rus. Prietene la cataramă până mai ieri, cele două s-au luat la harță.

Hai să afli și: Sânziana Buruiană i-a rupt turta fetiței într-un loc de joacă

Bianca Rus a reușit s-o scotă din sărite și pe cea mai bună prietenă, nu doar pe foștii jurați de la „Bravo, ai stil!”. Sânziana Buruiană e foc și pară pe Bianca Rus după ce aceasta i-a tras țeapă, tocmai când îi solicitase mai abitir ajutorul. Sânzi a trebuit să lipsească de la jobul ei din Budapesta pentru câteva zile, căci programase petrecerea de tăiere a moțului a micuței Antonia, fiica ei cea mică. Așa că Sânzi a apelat, imediat, la prietena Biancăi Rus să-i țină locul.

Citește și: Sânziana Buruiană nu se oprește din alăptat: „Dacă aveam băiat nu-i dădeam să sugă atât!”

Nu mică i-a fost mirarea când Bianca, în loc să-i sară în ajutor, a început să invoce tot felul de probleme, mai ales de ordin financiar. Ba că nu are bani de drum, ba că nu are unde să stea, ba că nu are pașaport pentru cățel. Cu pretenții de divă de Dorobanți, care-și ține patrupedul lipit de ea și prin voiaje, Bia Rus s-a eschivat până la urmă și a lăsat-o pe draga ei prietenă cu ochii în soare!

„N-avea pașaport pentru cățel și condiții de VIP!”

Mi-a tras țeapă pe motiv că nu are cățelul ei pașaport și condiții de VIP! Eu am zis să o ajut și pe ea. I-am zis să-mi țină mie locul la job câteva zile. Trebuia să vină în Ungaria, să stea în apartamentul meu, a mai fost acolo. Știe că sunt condiții bune.

Interesant și: Mândria familiei! Uite ce mare și frumoasă e fiica Sânzianei Buruiană: cântă trap la 6 ani

Dar ea nu și nu că vrea contract, că vrea bani dinainte. Nu aveam cum să aranjez cu banii pentru că era week-end și nu se fac plăți în week-end. Dar ea știa că eu lucrez la firmă serioasă, se rezolva cu banii. A fost maxim însă atunci când mi-a zis că ea nu are pașaport pentru cățel și că nu are când să-l mai facă! Voia condiții VIP și pentru cățel. Ce ar fi vrut să-i fac contract și cățelului?!

Adică nu putea să-l lase la mama ei la Satu-Mare și de acolo venea imediat la Budapesta? Așa-mi trebuie că am vrut să ajut o prietenă. Poate cine știe până la urmă îi făceau și ei contract, dacă se descurca bine la job! Aia e când strici orzul pe gâște!”, ne-a declarat, în exclusivitate Sânzi, nervoasă din cale afară.

Citește și: Clipe dificile pentru Bianca Rus! Solista este în doliu: «Mi-ai promis că mă aștepți acasă»

Disperată, Sânziana a apelat în ultimă instanță la o cunștință din Ungaria pentru a-i ține locul, fiind pe punctul să nu mai ajungă la petrecerea de moț a fiicei ei, Antonia.

Era gata să nu mai ajung să iau moțul fetei din cauza ei! Adică vorbisem de sală, venea lume, rude, părinți. Cum era lipsesc? Bine că am găsit până la urmă pe cineva să mă înlocuiască,. Asta e când vrei să ajuți un prieten și el nu vrea. Te mai și încurcă! A venit și mi-a zis, într-un final, că ea are alt contract!, a mai spus Sânzi, pentru Click!

Sânzi și Bia, prietene de ani buni!

Sânziana Buruiană și Bianca Rus erau prietene apropiate de ani buni. Bianca Rus a folosit-o chiar și pe fiica cea mare a Sânzianei, pe Izabela Zuluf, pe care a vrut să o facă vedetă în ultimul ei videoclip la o piesă trap, „Tzup, tzup”. Din păcate, piesa a fost un fiasco total. Bia Rus a declarat ulterior că ea se lasă de trap, gen muzical pe care de abia îl încercase.

Nu mai fac în viața mea tap. Nu e de mine, nu mă prinde! Am dat greș cu piesa asta!”, ne-a spus Bianca Rus.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
image
actualitate.net
image
actualitate.net