Clipe dificile pentru Bianca Rus! Solista este în doliu: «Mi-ai promis că mă aștepți acasă»

Cântăreața de muzică populară Bianca Rus trece prin clipe dificile. Bunica artistei a murit ieri, iar acum întreaga familie se pregătește să o conducă pe ultimul drum. Bianca a scris un mesaj dureros pe contul personal de Instagram. 

Bianca Rus este în doliu Sursă foto: Arhivă personală
Bianca Rus este în doliu Sursă foto: Arhivă personală

Bianca Rus și bunica ei au avut o relație foarte apropiată, așadar este de înțeles motivul pentru care artista suferă atât de mult. În ciuda faptului că locuiau la sute de kilometri distanță, Bianca și bunica ei discutau foarte des și adesea își aduceau aminte despre întâmăplările prin care au trecut împreună. 

Bianca a distribuit pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apare bunica sa, iar alături a adăugat o descriere emoționantă. ”Buni mea vin de la 700 km că să te conducem pe ultimul drum. Mi-ai promis că te Paști mă aștepți acasă, dar nu va mai fi posibil”, a scris Bianca Rus pe pagina sa de Instagram.

Bianca Rus a trecut de la o extremă la alta. Dacă în trecut era îngrijorată pentru faptul că are o greutate prea mare, acum își face griji pentru faptul că a slăbit prea mult și a dezvoltat o anemie severă. Bianca a slăbit 50 de kilograme în timp-record, iar starea ei de sănătate nu este dintre cele mai bune, după cum a mărturisit chiar ea. Se luptă cu anemia și a ajuns și la spital, unde medicii i-au pus perfuzii. 

image

Momentan, Bianca se gândește la o soluție de a acumula câteva kilograme întrucât se simte destul de slăbită. 

Eu trei ani am fost perfect sănătoasă. Acum am dat puțin jos, am 50 de kilograme, dar vreau să mă mai îngraș puțin. Am făcut o anemie gravă, am trecut prin perfuzii, m-am tratat etc. N-am avut nicio problemă până acum, dar pe vară am plecat pe la părinți și prin vacanțe, m-am speriat, am refuzat totul și a venit boala”, declara Bianca Rus, într-un interviu acordat la Antena Stars. 

Bianca Rus a divorșat după o lună de căsătorie

Bianca Rus a divorțat în anul 2018, după doar o lună de mariaj. Conform declarațiilor sale, cel cu care se căsătorise, un italian pe nume Antonio Luigi Gottschling avea probleme serioase cu consumul de alcool, iar Bianca nu a mai putut face față scandalurilor frecvente pe care el le provoca. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net