Clipe dificile pentru Bianca Rus! Solista este în doliu: «Mi-ai promis că mă aștepți acasă»

Cântăreața de muzică populară Bianca Rus trece prin clipe dificile. Bunica artistei a murit ieri, iar acum întreaga familie se pregătește să o conducă pe ultimul drum. Bianca a scris un mesaj dureros pe contul personal de Instagram. 

image
Bianca Rus este în doliu Sursă foto: Arhivă personală

Bianca Rus și bunica ei au avut o relație foarte apropiată, așadar este de înțeles motivul pentru care artista suferă atât de mult. În ciuda faptului că locuiau la sute de kilometri distanță, Bianca și bunica ei discutau foarte des și adesea își aduceau aminte despre întâmăplările prin care au trecut împreună. 

Bianca a distribuit pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apare bunica sa, iar alături a adăugat o descriere emoționantă. ”Buni mea vin de la 700 km că să te conducem pe ultimul drum. Mi-ai promis că te Paști mă aștepți acasă, dar nu va mai fi posibil”, a scris Bianca Rus pe pagina sa de Instagram.

stanga
dreapta
bianca rus in doliu 347270 jpeg
miley bianca rus png
catalin botezatu bianca rus jpeg
bianca rus a facut nunta 2 jpeg
bianca rus jpeg
teo trandafir bianca rus 10 1280x720 jpeg

Bianca Rus a trecut de la o extremă la alta. Dacă în trecut era îngrijorată pentru faptul că are o greutate prea mare, acum își face griji pentru faptul că a slăbit prea mult și a dezvoltat o anemie severă. Bianca a slăbit 50 de kilograme în timp-record, iar starea ei de sănătate nu este dintre cele mai bune, după cum a mărturisit chiar ea. Se luptă cu anemia și a ajuns și la spital, unde medicii i-au pus perfuzii. 

image

Momentan, Bianca se gândește la o soluție de a acumula câteva kilograme întrucât se simte destul de slăbită. 

Eu trei ani am fost perfect sănătoasă. Acum am dat puțin jos, am 50 de kilograme, dar vreau să mă mai îngraș puțin. Am făcut o anemie gravă, am trecut prin perfuzii, m-am tratat etc. N-am avut nicio problemă până acum, dar pe vară am plecat pe la părinți și prin vacanțe, m-am speriat, am refuzat totul și a venit boala”, declara Bianca Rus, într-un interviu acordat la Antena Stars. 

Bianca Rus a divorșat după o lună de căsătorie

Bianca Rus a divorțat în anul 2018, după doar o lună de mariaj. Conform declarațiilor sale, cel cu care se căsătorise, un italian pe nume Antonio Luigi Gottschling avea probleme serioase cu consumul de alcool, iar Bianca nu a mai putut face față scandalurilor frecvente pe care el le provoca. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg