Bianca Rus, disperată! Și-a pierdut câinele: “E bolnav și agresiv!”

Ultima actualizare:

Cântăreața Bianca Rus este disperată! Duminică, 2 ianuarie, în jurul prânzului, câinele de suflet al familiei de la Satu Mare, s-a făcut dispărut! Cântăreața își caută de o zi întreagă neîncetat patrupedul, care este și bolnav, și, peste toate, foarte agresiv.

Bianca Rus a făcut Sărbătorile acasă, la Satu Mare Sursa: Instagram
Bianca Rus a făcut Sărbătorile acasă, la Satu Mare Sursa: Instagram

Bianca Rus a petrecut Sărbătorile la Satu Mare, în sânul familiei! Duminică 2 ianuarie, la prânz, solista a observat că patrupedul familiei lipsește de acasă! Este vorba de un superb exemplar din rasa Cane Corso, care răspunde la numele de Rico și care s-a făcut, pur și simplu, nevăzut!

Bianca Rus este disperată, mai ales că patrupedul, în vârstă de nouă luni, este bolnav, trebuie să-și tratamentul, și este și destul de agresiv. Câinele a dispărut chiar de la sediul firmei familiei cântăreței, în ciuda faptului că porțile stau mai mereu închise.

S-a întâmplat în cursul zilei de duminică, 2 ianuarie, pe la ora 15, în Satu Mare la firmă. Mi-a plecat de acasă câinele, trebuie să-și ia tratamentul. Nu știu dacă l-a luat cineva, nu știu dacă s-a pierdut, dar porțile firmei erau închise, în mod normal nu avea pe unde sa iasă. Este bolnav și agresiv, dacă pui mâna pe el te mușcă. Eu sunt în Satu Mare acum, am venit de Sărbători acasă, la părinți”, a povestit solista, pentru click.ro.

Patrupedul Rico s-a făcut nevăzut, de ieri de la prânz Sursa: Facebook
Patrupedul Rico s-a făcut nevăzut, de ieri de la prânz Sursa: Facebook

„Nu ofer recompensă!”

Cântăreața nu vrea însă să acuze pe nimeni de furt și face apel la concetățenii ei din Satu Mare să-i ducă înapoi cât mai repede câinele.

Ieri, toată ziua, am stat să căutăm cațelul și nu l-am găsit nicăieri! Fac apel la oamenii de bine din Satu Mare să mi-l aducă înapoi. Nu ofer recompensă!Să-mi aducă câinele acasă! Vin și eu oda la nu știu cât timp la Satu Mare și rămân fără câine! E sufletul familiei și nu avea pe unde ieși, doar să fi plecat săracul singur, să nu se fi speriat de la artificii. Dar ieri nu avea nimic!” , a adăugat solista, pentru click.ro.

Bianca Rus a fost una dintre cele mai controversate concurente din ediția trecută a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. În 2018, solista a suferit o operație de micșorare a stomacului, în urma căreia a scăpat de 60 de kilograme. Acum arată spectaculos!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net