Bianca Rus, disperată! Și-a pierdut câinele: “E bolnav și agresiv!”

Cântăreața Bianca Rus este disperată! Duminică, 2 ianuarie, în jurul prânzului, câinele de suflet al familiei de la Satu Mare, s-a făcut dispărut! Cântăreața își caută de o zi întreagă neîncetat patrupedul, care este și bolnav, și, peste toate, foarte agresiv.

image
Bianca Rus a făcut Sărbătorile acasă, la Satu Mare Sursa: Instagram

Bianca Rus a petrecut Sărbătorile la Satu Mare, în sânul familiei! Duminică 2 ianuarie, la prânz, solista a observat că patrupedul familiei lipsește de acasă! Este vorba de un superb exemplar din rasa Cane Corso, care răspunde la numele de Rico și care s-a făcut, pur și simplu, nevăzut!

Bianca Rus este disperată, mai ales că patrupedul, în vârstă de nouă luni, este bolnav, trebuie să-și tratamentul, și este și destul de agresiv. Câinele a dispărut chiar de la sediul firmei familiei cântăreței, în ciuda faptului că porțile stau mai mereu închise.

S-a întâmplat în cursul zilei de duminică, 2 ianuarie, pe la ora 15, în Satu Mare la firmă. Mi-a plecat de acasă câinele, trebuie să-și ia tratamentul. Nu știu dacă l-a luat cineva, nu știu dacă s-a pierdut, dar porțile firmei erau închise, în mod normal nu avea pe unde sa iasă. Este bolnav și agresiv, dacă pui mâna pe el te mușcă. Eu sunt în Satu Mare acum, am venit de Sărbători acasă, la părinți”, a povestit solista, pentru click.ro.

image
Patrupedul Rico s-a făcut nevăzut, de ieri de la prânz Sursa: Facebook

„Nu ofer recompensă!”

Cântăreața nu vrea însă să acuze pe nimeni de furt și face apel la concetățenii ei din Satu Mare să-i ducă înapoi cât mai repede câinele.

Ieri, toată ziua, am stat să căutăm cațelul și nu l-am găsit nicăieri! Fac apel la oamenii de bine din Satu Mare să mi-l aducă înapoi. Nu ofer recompensă!Să-mi aducă câinele acasă! Vin și eu oda la nu știu cât timp la Satu Mare și rămân fără câine! E sufletul familiei și nu avea pe unde ieși, doar să fi plecat săracul singur, să nu se fi speriat de la artificii. Dar ieri nu avea nimic!” , a adăugat solista, pentru click.ro.

Bianca Rus a fost una dintre cele mai controversate concurente din ediția trecută a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. În 2018, solista a suferit o operație de micșorare a stomacului, în urma căreia a scăpat de 60 de kilograme. Acum arată spectaculos!

stanga
dreapta
miley bianca rus png
bianca rus in doliu 347270 jpeg
catalin botezatu bianca rus jpeg
bianca rus a facut nunta 2 jpeg
caine bianca rus JPG
teo trandafir bianca rus 10 1280x720 jpeg
bianca rus jpeg
peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg