EXCLUSIV Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit 70 kg: “Mă hrănesc prin perfuzii. Analizele mele sunt praf”

Ultima actualizare:

    Bianca Rus, înainte și după ce a slăbitfoto: arhivă personală
Bianca Rus, înainte și după ce a slăbitfoto: arhivă personală

De la obezitate, a ajuns piele și os! Bianca Rus (33 de ani) a slăbit 70 kg în urma operației de micșorare a stomacului, pe care a făcut-o în 2018. Acum cântăreața și-a pierdut însă de tot pofta de mâncare și supraviețuiește cu perfuzii administrate regulat.

Analizele la ultimul control medical au fost dezastruoase. Vedeta cheamă săptămânal asistenta acasă s-o hrănească prin perufzii. Bianca Rus cântărește în acest moment 50 de kilograme, o greutate nepotrivită însă pentru vârsta și înălțimea ei. Vedeta este acum subponderală și a fost sfătuită de medici să țină de urgență o dietă de îngrășare.

Bianca Rus: "Nu mi-e poftă de absolut nimic"

“Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu”, a declarat Bianca Rus, în exclusivitate pentru Click.ro.

Citește și:

Bianca Rus a slăbit 70 kg și a ajuns vedetă tv. Noua siluetă i-a adus oferte interesante

Bianca Rus, reacție furibundă la adresa lui Botezatu: "Prefer un fake decât o cârpă de designer". Ținuta care a declanșat scandalul

image
image
image
image
image
image
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
banner damian drăghici png
banner andreea balan png