EXCLUSIV Bianca Rus, probleme grave dup─â ce a sl─âbit 70 kg: ÔÇťM─â hr─ânesc prin perfuzii. Analizele mele sunt prafÔÇŁ

image
Bianca Rus, înainte și după ce a slăbitfoto: arhivă personală

De la obezitate, a ajuns piele ╚Öi os! Bianca Rus (33 de ani) a sl─âbit 70 kg ├«n urma opera╚Ťiei de mic╚Öorare a stomacului, pe care a f─âcut-o ├«n 2018. Acum c├ónt─ârea╚Ťa ╚Öi-a pierdut ├«ns─â de tot pofta de m├óncare ╚Öi supravie╚Ťuie╚Öte cu perfuzii administrate regulat.

Analizele la ultimul control medical au fost dezastruoase. Vedeta cheam─â s─âpt─âm├ónal asistenta acas─â s-o hr─âneasc─â prin perufzii. Bianca Rus c├ónt─âre╚Öte ├«n acest moment 50 de kilograme, o greutate nepotrivit─â ├«ns─â pentru v├órsta ╚Öi ├«n─âl╚Ťimea ei. Vedeta este acum subponderal─â ╚Öi a fost sf─âtuit─â de medici s─â ╚Ťin─â de urgen╚Ť─â o diet─â de ├«ngr─â╚Öare.

Bianca Rus: "Nu mi-e poft─â de absolut nimic"

ÔÇťM─â hr─ânesc prin perfuzii! Vine asistenta acas─â de dou─â ori pe s─âpt─âm├ón─â ╚Öi mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot s─â m─ân├ónc mai nimic de c├ónd am f─âcut opera╚Ťia de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a mic╚Öorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poft─â de absolut nimic. Acum m─â chinui s─â m─â ├«ngra╚Ö, s─â m─ân├ónc p├óine mult─â. O p├óine pe zi ar fi indicat ├«n cazul meuÔÇŁ, a declarat Bianca Rus, ├«n exclusivitate pentru Click.ro.

Citește și:

Bianca Rus a slăbit 70 kg și a ajuns vedetă tv. Noua siluetă i-a adus oferte interesante

Bianca Rus, reac╚Ťie furibund─â la adresa lui Botezatu: "Prefer un fake dec├ót o c├órp─â de designer". ╚Üinuta care a declan╚Öat scandalul

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg