Bianca Rus și-a mărit buzele pentru noul videoclip!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Rus s-a primenit pentru noul ei videoclip! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, a făcut, marți, o vizită la medicul estetician pentru o intervenție non-invazivă, în măsură să-i ofere un look fresh.

Bianca rus, la medicul estetician Sursa: Facebook
Bianca rus, la medicul estetician Sursa: Facebook

E pimăvară, vine Paștele, iar Bianca Rus s-a pregătit pentru Iepuraș. Solista a mers glonț la medicul estetician pentru a obține un look fresh, de primăvară.

Plus că miercuri, Bia a început filmările la un nou videoclip, o melodie pentru Iepuraș! Vedeta a suferit o intervenție de mărire a buzelor.

Mi s-au pus fire în contur, ca sa accentuăm conturul și să preîntâmpinăm migrarea acidului hialuronic. Procedura propriu-zisă este de injectare a acidului .Tehnica folosită a fost ceea de ridicare în porțiune medie”, ne-a explocat solista după intervenție.

"Bianca și-a făcut o mărire a buzelor cu acid hialuronic. S-au folosit fire pentru conturul buzelor. A făcut și un tratament pentru ten", a declarat doctor Mădălina Brândușescu, care a realizat procedura. 

"Iepurașii sunt de mai multe feluri"

Bianca Rus a început, astăzi, filmările la noul videoclip "Scrisoare pentru iepuraș". La filmări au participat Izabela Zuluf, fiica Sânzianei Buruiană (care a și cântat două versuri din piesă, prin care transmite un mesaj copiilor, în prima ei melodie trap alături de Bianca Rus ), Timea Anisia (model internațional cu peste 30 de titluri de miss la activ, în țară și în afară), și Any Drăghici, model internațional (13 ani).

Este un videoclip la piesa Scrisoare pentru Iepuraș. Acum fiecare fiecare înțelege ce vrea. Iepurașii sunt de mai multe feluri”, a mai mărturisit solista, pentru Click!

Bianca Rus va petrece sărbătorile de Paște acasă, la Satu Mare, împreună cu familia ei.

Vineri plec la Satu Mare, după ce tremin filmările la noul videoclip. Paștele îl voi face în sânul familiei ca în fiecare an”, ne-a mai spus solista.

Bianca Rus a suferit în 2018 o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului. Bruneta a reușit atunci să slăbească 70 de kilograme într-un timp record. Practic, este cu totul altă persoană.

Bruneta are acum un stil de viață cât mai sănătos, mănâncă foarte puțin și se hrănește mai mult cu perfuzii. Bia cântărește în prezent 53 de kilograme și a fost una dintre concurentele controversate de la „Bravo,ai stil”, în urmă cu doi ani.

Citește și: EXCLUSIV Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit 70 kg: “Mă hrănesc prin perfuzii. Analizele mele sunt praf”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net