Sânzi, acuzată că-și machiază excesiv copilul: „Ați sărit de fund în sus, voi astea sfinte!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Face ce face și mai pune de un scandal! Sânziana Buruiană a fost aprig pusă la colț de mămici, care o acuză că- și machiază în exces fiica, pe Izabela, care este și model pe podium, la 7 ani! Micuța a apărut într-un pictorial cu tematică rock, machiată cu mult cu ruj și fardată strident la ochi. Sânzi este în război acum cu mămicile revoltate!

Sânziana Buruiană a făcut din fiica cea mare, Izabela, concurentă la MIss Sursa: Instagram
Sânziana Buruiană a făcut din fiica cea mare, Izabela, concurentă la MIss Sursa: Instagram

Sânziana Buruiană, certată cu mămicile din mediul online!

Sânziana Buruiană a dat foc Internetului când a postat pe contul de socializare mai multe fotografii cu fetele ei, Izabela și Antonia, îmbrăcate în ținute moderne și foarte cochete. Imaginile au atras, imediat, atenția utilizatorilor de pe Instagram, dar mai ales mămicilor, care au fost revoltate pentru că fiica mai mare, Izabela, apare machiată strident, în poze, a vârsta de 7 ani.

Citește și: Cum a țepuit-o Bianca Rus pe Sânziana Buruiană?: «Voia condiții VIP și pentru cățel»

„Ședință foto rock” -  a scris Sânzi sub o poză în care fiica ei mai mare, Izabela Zuluf, apare machiată strident și îmbrăcată într-o geacă de piele, fustă roșie și dres negru.

Imaginile cu micuța rockeriță au stârnit un val de reacții negative din partea mămicilor. Sânziana Buruiană a fost criticată aspru, pe internet, pentru modul în care își îmbracă și își machiază fetele.

Vezi și: Bate divorțul la ușă? Sânziana Buruiană, în scandal cu soțul ei: „Nu mai dormim în același pat”

Am văzut că ați remarcat poza asta și ați sărit de fund în sus, altele, alea diafane, au 30 de like-uri, asta 300, dar nu vă place că nu înțelegeți ce înseamnă o ședință foto fashion, o tematică, nimic... Cât să vă mai suporte Dumnezeu pe voi ăștia așa sfinți și corecți, și devreme acasă?”, a spus Sânzi nervoasă.

Ups: Sânziana Buruiană: „Vreau să alăptez 10 ani! Mi-e rușine s-o fac în public!”

Sânziana Buruiană: „Românii sunt frustrați. Sunt scârbită de toți!"

„Tematica ședinței a fost rock și s-a făcut un make-up cu produse de machiaj pentru copii. Eu le-am luat din Ungaria, sunt foarte scumpe produsele de fardat pentru copii. Ideea e că oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși.

Așa sunt românii, sunt scârbită de toți! Izabela este în lumea fashion-ului, unde se fac trasformări. Dar și la petrecereile de copii se pictează pe față, dar părinții sunt cârcotași.

Dacă ar fi la greu, nu-ți întinde niciunul o mână. Comentează strict din răutate! Cine are copii știe că la doi nani copilul îți ia rujul și se dă cu el. M-au comentat și pe mine că mă îmbrac nu știu cum!

De aia îmi place în Ungaria, unde poți să ai 100 de kile și să umbli lejer în fustă scurtă. La noi nu se poate! ”, le-a răspuns, nervoasă din cale afară, Sânziana mămicilor care au pus-o la colț că-și machiază fiica excesiv.

Sânziana Buruiană spune, însă, că nu ea este cea care îi machiază fiica. Chiar Izabela o face singură, micuța are propriile farduri pentru copii și stă multe ore în fața oglinzii să se aranjeze. Sânziana nu vede nimic rău în cochetăria fiicei sale, mare vedetă în concursurile de miss pentru copii.

Nu o machiez eu! La ea găsești de toate: măști de față, cremuțe, bentițe de make-up. Ea are personalitatea ei. Îi plac și lucrurile de casă, îi place pictura, toată ziua desenează pe foi, pictează obiecte, se pictează singură.

Eu, dacă ar fi după mine, aș cumpăra numai haine. Deci nu avem pasiuni comune, ca să zic așa. În egală măsură și-a cumpărat și lucruri pentru școală: agende cu blănițe, pixuri cu cristale, penare sofisticate

Eu nu o îmbrac cu ce vreau eu, ea singura își alege și are grijă de lucruri, sunt aranjate, ordonate. De asta o și las pentru că nu am ce să-i reproșez, pune toate la loc sunt păstrate foarte bine”, a adăugat Sânziana, pentru Click!

Câți bani ia Iza pe o reclamă? E mare vedetă la 6 ani, în concursurile de miss!

Izabela Zuluf, fiica cea mare a Sânzianei, e talentată foc și câștigă bani frumoși la concusurile de Miss pentru copii, dar și prin apariția în diverse reclame cu produse pentru copii, plătite generos.

La concursurile de Miss, ele trebuie să susțină și o probă de talente, să cânte ceva sau să danseze, să recite. A mea este foarte talentată la dansul dn buric, singură se pregătește, își alege singură costumațiile. Trebuie să ai ținute de zi, de seară, fashion.

Nu știu de unde a învățat ea mișcările astea, de la televizor cred. A luat locul 1 la Little Miss Hungary. Facem și ședințe foto multe. A apărut și într-un videoclip al unui muzician din Ungaria.

E destul de dificil, la concursurile de miss trebuie să ai pregătite hăinuțe, recuzită, nu te poți duce așa oricum. Plus că se plătește și o taxă de înscriere. Însă premiile sunt destul de generoase.

La reclame se plătește bine, cam 150-200 de euro pe o reclamă de maxim o oră. Pe copii nu poți să-i ții foarte mult pentru că se plictisesc și nu mai cooperează”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru click.ro.

Sânziana Buruiană (38 de ani) este căsătorită, din 2015, cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Au împreună două fetițe, Izabela, de șase anișori, și Antonia, născută în octombrie 2020.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!